Bibars Natho (©MN Press)
Bibars Natho (©MN Press)

Nije naivno: Bibars Natho propušta Vojvodinu, pod upitnikom i za Floru

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.11.21. | 14:03

Partizanov Izraelac i dalje na ispitivanjima

Zadovoljstvo zbog uspeha Srbije – briga usled Bibarsa Natha. Tako bi u najkraćem mogao da se opiše ambijent u „Zemunelu“ početkom radne sedmice koja će se završti nastavkom Superlige. Kad se okončaju obaveze reprezentativnih selekcija fokus javnosti će se prebaciti na klupski fudbal, a što se Partizana tiče u narednom periodu biće lišen pomoći Izraelca.

Prema poslednjim informacijama, iskusni vezista će sigurno propustiti derbi naredne runde, sa Vojvodinom (nedelja, 15.45), a pod upitnikom je čak i put za Talin, gde će crno-beli 25. novembra tražiti overu plasmana u nokaut fazu Lige konferencije. Sve kao posledica ranog izlaska iz igre na susretu u Beču, pre nekoliko dana, kad su se srele selekcije Austrije i Izraela.

Izabrane vesti

Natho je na terenu proveo 23 minuta, pre nego što je zbog disajnih problema završio meč. Od tog trenutka vlada velika nelagoda u Humskoj šta je sa centralnim vezistom, a poslednje vesti iz tabora reprezentacije Izraela kazuju da Bibars mora na dodanta ispitivanja. Sigurno neće igrati protiv Farskih Ostrva na zatvaranju mundijalskih kvalifikacija (ponedeljak, 20.45), međutim, veliko je pitanje kad će se staviti na raspolaganje Aleksandru Stanojeviću i povesti Parni valjak ka zvanju jesenjeg prvaka u Srbiji.

Iz Humske 1 uveravaju da Čerkez nije zaražen virusom korona, ali da ima respiratorne nedaće i da je zbog toga ispao iz konkurencije za duel sa Novosađanima. Da je samo taj jedan susret u pitanju, nekako bi se crno-beli skrpili, ali postoji zebnja da Natho neće moći ni na megdan Flori, a pitanje je hoće li se vratiti u tim i za meč sa Voždovcem 28. novembra na krovu Tržnog centra „Stadion“. Situacija nije naivna, ali se u Partizanu nadaju da je rešiva i da će imati igrača u zahtevnom delu sezone (sedam utakmica za 24 dana do zimskog odmora).

Natho svakako neće moći da igra protiv Lala, ali se očekuje da se u konkurenciju vrate Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić, dok bi za dan-dva treninzima trebalo da se vrate Lazar Marković i Nemanja Jović.


tagovi

FK PartizanBibars NathoSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara