Komentari na vest

Nije ovo Ronaldo na kojeg smo navikli: Odbrana Votforda ga "uhapsila" i zaustavila Junajted (VIDEO)

f

franjo24041902

pre oko 2 godine

Ima li kraja ovom blamiranju kluba? KATASTROFA! 👿👹🤕🤮😡😠😭😥😢😰😫😵
@

@Gost89

pre oko 2 godine

"... dovesti pravog trenera". Leba ti, jesi li to sam smislio ili ti je neko pomogao. Koliko grama mozga treba imati pa ne komentarisati kada neki klub izabere trenera. MU vredi pola milijade funti, gazda je milijarder, pa zar ti misliš da oni biraju trenera preko interneta...To su nedelje i meseci analiziranja koji bi trener bio najprihvatljiviji za klub, fezultate i zaradu naravno. Besplatnim komentarom na internetu, bez ikakve odgovornosti, daješ sud o klubu i poslu u kome se obrću stotine milona funti. I ko su ti "pravi treneri". Klop nije bio pravi pa im je za tri dezone doneo ligu sampiona i prvenstvo. Tuhel nije bio "pravi" pa je u prvoj sezoni raspalom Čelsiju doneo LŠ. Strpljenja sa profesorom RR. Najveći teoretičar fudbala, koji i ne voli da sedi ns klupi, sigurno nije doveden bez mišljenja Fergusona. Došao je u raspali tim, pun alfa-mužjaka, skupo plaćene "zvezde" moraju da igraju iako nisu u formi i to je to. Rezultati MU su dobri u odnosu na stanje ekipe i forme igrača. Ronaldo ne može da se sastavi, Pogba u 70 min. jedva stoji na nogama, a najveće razočarenje je Rašford.
D

DarkoKi

pre oko 2 godine

Bravo za komentar!!
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Ako je Juventus bio greška, šta je tek povratak u ovaj United? Ubile mu karijeru vlastite ambicije i pohlepa. Trebao je završiti karijeru u Realu i ostati bog fudbala, sve poslije Reala je prostitucija
U

Uo

pre oko 2 godine

Kakva se samo epska, istorijska, legendarna borba najavljivala za cetvrto mesto, 6 timova ce se boriti zestoko, Junajted, Arsenal, Totenhem, Lester, Vest Hem i Vulverhempton. Na kraju jedno veliko nista i spade knjiga samo na jedno slovo, Arsenal. Imace 10 bodova vise od svih pomenutih. Minimum.
C

Crveno-Bela Crkva...

pre oko 2 godine

Grđi od najgrđeg!
G

Gost89

pre oko 2 godine

Hitno se rešiti Ronalda i svih ostalih matorih i prekobrojnih igrača, a ima ih dosta! Forsirati mlade igrače sa par iskusnijih koji vrede da budu u Junajtedu. Naravno i na leto izabrati pravog trenera i napraviti strategiju za narednih pet godina. Liverpul i Siti su godinama ispred nažalost.
G

Gost 2

pre oko 2 godine

Umjesto da izadje s naj boljim igracima zavrsi utakmicu pa kasnije mjenjaj on forsira Elangu Teljesa Matic koji nije dugo igro,vrijeme je dase uzimaju bodovi a ne da se kale igraci za to ima posudba pa nek se dokaziva a tek slijede teske utakmice s ovim su ugrozili mjesto lige prvaka pozzzz
k

kuta

pre oko 2 godine

druze Elanga im je bio danas najboljiigrac ubedljivo, bruno i cr7 podbacili

Sakur

pre oko 2 godine

Ja ne znam da li me je i jedna ekipa toliko puta srusila koliko ovi nesretnici i ja ih opet odigram
R

Realan skroz

pre oko 2 godine

Pa jel stvarno neko ocekuje da Ronaldo sam vuce Man Utd? Covek je daleko uz Bruna najbolji u ekipi, ekipi koja je suvi prosek. Treba samo objekzivno sagledati stvari
t

to samo

pre oko 2 godine

govori o junajtedu kao timu ako im je ovakav istrosen ronaldo i dalje najbolji igrac.Daj da se ne lazemo nista protiv coveka koji je ispisao istoriju fudbala ali u ovom trenutku njegove karijere ima bar 15 napadaca koji su bolji i produktivniji
D

DarkoKi

pre oko 2 godine

Ragnik je najvise kriv zato sto nije imao m..a da zameni Ronalda i Bruna jos na poluvremenu bili su ocajni oboje,Bruna je stavio i na poz zadnjeg veznog samo da ga nebi menjao.Fergi bi to resio za minut bez obzira kosi i knew ji doprinos imas ako si los na leto takmici odma te menja.
T

Tercijalan

pre oko 2 godine

Onaj pravi Ronaldo je ostao u Realu...imao je on dobre trenutke i u juventusu (het trik protiv Atletika) i u junajtedu ove sezone u ligi sampiona ali svi ali bas svi vide da ga godine uveliko stizu
J

Jigen

pre oko 2 godine

Koliko je zapravo Atletiko u kanalu kad ovakav Junajted nisu dobili...
W

WanBi

pre oko 2 godine

Prvih sat vremena igre sasvim dobri za Junajted,toliko sansi su imali u tih sat vremena i nisu ih iskoristili.Elanga me odusevio danas,ucestvovao je u svakom opaasnom napadu koji je Junajted imao.Ronaldo,maksimalno moze da odigra 60 minuta,nakon toga Junajted igra sa igracem manje.I dalje cu ostati misljenja da Ronaldo mora da spusti svoj ego,i da prihvati da igra poslednjih 40-ak minuta,kada bi bio najopasniji.Nazalost znam da se to nece desiti,zbog toga Junajted ne moze da ocekuje da resava utakmice u poslednjih 20-ak minuta,pogotovo protiv ovakvih timova koji su dosli po bod.
G

Gost666

pre oko 2 godine

Vrlo vazna pobeda za sigurnu sredinu tabele!!! NUFC⚫⚪ HWTL ⚫⚪

Joco Inter

pre oko 2 godine

Generalno u Evropi ove sezone reklo bi se da su ekipe iz 'sredine i donjeg dela tabele' ravnopravnije sa 'velikima' nego ranijih godina, ili je veliki pad 'velikih' ekipa. Ove godine u ligama petice jedini koji su u kontinuitetu dobri i održavaju nivo fudbala su City, Liverpool i Bayern.. Real ima rezultate, igre realno nema, Barcelona je proigrala u poslednje vreme, sveukupan utisak očajan, Atletico tanak, Inter loš u poslednjih mesec dana i jače, i pravo je čudo kako su i dalje u igri za titulu, naravno zahvaljujući isto tako lošem Milanu, Napoliju, Juventus tanak... Chelsea kao šampion Evrope ima pad u odnosu na prošlu godinu, Man. United, Arsenal, Tottenham borba za LŠ, BVB standardno, i PSG za kraj, ekipa koja realno nema konkurenciju za prvenstvo u tu sami oni igraju bez nekog motiva, jer sa pola gasa osvajaju, njima je fokus na osvajanju LŠ, ali nisu ostavili neki poseban utisak. Izvinjavam se na smaranju, nešto mi naišlo da napišem jer sam takav utisak stekao..
p

pola

pre oko 2 godine

Barca kakvu je ekipu imala u prvom dijelu sezone je jos i dobar utisak ostavila. Nema trena na svijetu koji bi imao dobre rezultate sa tim igracima.
R

Realno123

pre oko 2 godine

Realno Ronaldo nije klasicni spic. Naravno igrao je to i u Juventusu, ali u u formaciji 4-3-3 gdje se cesto izvlacio na lijevo krilo napada a Morata u sredinu. U Realu je igrao u sistemu 4-3-3 kao krilni napdac po lijevoj strani. Vise mu odgovara ta pozicija.
W

WanBi

pre oko 2 godine

Cekaj,ti stvarno mislis da Ronaldo moze da odigra na poziciji levog krila u ovim godinama?Juce je odigrao 60 minuta kao napadac i nije mogao vise,s tim sto Ragnik nije smeo da ga izvadi jer znamo kakve bi reakcije bile.
b

bunt

pre oko 2 godine

Ronaldo i Pogba katastrofalno,gore nego amateri..
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Vratite Solskjera hahaha teška rupetina od ekipe
G

Gost....

pre oko 2 godine

Ovog Teljesa i Ronalda je trebalo zamjenit na poluvremenu,Teljesa sto osim nekog centar suta nema nist u igri pogotovo u napadu,Ronaldo neraspolozen totalno s ovim x mjesto za ligu prvaka bice tesko pozzz
G

Gunners4life

pre oko 2 godine

Koliko kikseva Uniteda i to na ovim laksim utakmicama?! Nevjerovatno a sada im tek ide tezi raspored bar na papiru. Arsenal bas mora dobro uprskati pa da ne izbori top4 na kraju sezone. Konkurencija im je ocajna...

Falični Tom

pre oko 2 godine

Došla sreća od Atletika na naplatu. Junajted je po meni već 99% u Ligi Evrope u najbolju ruku. Igraš protiv davljenika i ne možeš da pobediš a slede ti mečevi protiv Totenhema i Sitija i revanš Lige Šampiona. Mnogo sreće je imao Votford ali meni oči bodu dvojica ljudi u Junajtedu. Ronaldo i Pogba. Pogbi lopta beži u 80-om minutu a on lagano džogira po nju. Nema mrvu volje da se potrudi u odbrani. Ronaldo u 80+ gubi loptu u šesnaestercu i počinje da se nervira umesto da proba da je nekako vrati. Svi kao jedan ili nikako. Ili svi jure loptu ili niko. Ovako pola pola ništa neće da se promeni. Meč je morao biti rešen u prvom poluvremenu, sve preko toga u ovakvim utakmicama je 50-50.
M

Monteroo

pre oko 2 godine

Sebicnost Bruna iz petog minuta slomila utakmicu,dva na jedan i ne da CR u loptu da se useta u gol. I onda nece da udje ni u snu,kosmicka pravda. Najjace sto pola igraca Mancestera izduvalo u 60 min. a drugu polovinu bas briga... Sisoko je zver ,razneo je i pogbu i matica i freda zajedno.
O

Od

pre oko 2 godine

Mesija bar dobijem koji dribling da podseti na stara vremena, neki lep slobodnjak i lep pas a od ovog aamo nervozu i hapsenje gotov je def
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

hoce, ako ode u MLS ili tako negde.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Arsenal ima 2 boda manje i 3 utakmice manje. Sljedece utakmice Junajteda su Siti, Liverpul i Totenhem, a do kraja lige imaju i Celzi i Arsenal, a bgm i negodne utakmice protiv Lestera, Brajtona, Evertona, pa zasto ne reci i Kristal Palas u gostima. Vec sada se moze reci da ce biti cudo ako budu zavrsili kao cetvrti..
6

696

pre oko 2 godine

Arsenal jos jedan korak blizi LS!