Lazar Samardžić i Đerar Deulofeu (Foto: Reuters)
Lazar Samardžić i Đerar Deulofeu (Foto: Reuters)

Nije popularan samo na Čizmi: Lazar Samardžić dobio poziv iz Premijer lige

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.08.23. | 03:21

Notingem Forest navodno sprema ponudu za srpskog vezistu

Potpis ga je delio do prelaska u Inter, ali kada je posao propao Lazar Samardžić je postao meta interesovanja Lacija, pa i Fiorentine, a još ranije bio je želja Napolija. Srpski vezista je u dosadašnjem toku prelaznog roka bio jedna od najinteresantnijih tema na Čizmi, ali je od nedavno dobio udvarača i izvan granica Italije. Konkretno iz Engleske.

Ako je verovati Tutomerkatu, za veznog fudbalera Udinezea zainteresovan je Notingem Forest. I ne samo da mu je srpski reprezentativac zanimljiv, već je spreman da na stadion Friuli pošalje ponudu vrednu 12.000.000 evra

Izabrane vesti

Pomenuti izvor da to neće biti dovoljno, što i ne čudi, jer je Udineze prethodno već imao dogoven posao sa Interom za 16.000.000 evra dok transfer u poslednjem trenutku nije propao. Italijanski mediji navode da bi čelnici Zebreta sada pristali na milion evra manje.

Da li će se natpisi Tutomerkata ispostaviti tačnim videćemo u narednih sedam dana koliko je ostalo do kraja prelaznog roka, mada i te kako imaju smisla, budući da je Bolonja ozbiljno zagrizla za vezistu Foresta Rema Frojlera kojem Stiv Kuper nije dao šansu u uvodne tri utakmice nove sezone te bi 31-godišnji Švajcarac posle samo godinu dana mogao da se vrati u Seriju A. Samardžić bi, dakle, stigao na Siti graund kao zamena za deset godina starijeg Frojlera.

Podsetimo, Samardžić je prethodnih dana bio u centru pažnje italijanskih medija zbog propalog transfera u Inter, a njegov otac Mladen, menadžerka Rafaela Pimenta i Aleksandar Kolarov, koji su na ovaj ili onaj način posredovali transferu, izneli su svoje verzije priče. 

Lazar se u međuvremenu vratio timskim treninzima i u ponedeljak bi trebalo da bude u sastavu za utakmicu protiv Salernitane.



tagovi

Letnji prelazni rok 2023Notingem ForestUdinezeLazar SamardžićRemo FrojlerTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara