Komentari na vest

Nije šija nego vrat! Od kad se simuliranje zove "pogrešna reakcija"

Momisici1908I#

pre oko 2 meseca

Previse price pogrijesio je Barela,priznao i to je to,uzaludni su pokusaji da se Interu oduzme zasluzeno na terenu ⚫️🔵
R

Rogg

pre oko 2 meseca

Uvek bio simulator i obična varalica
T

Taksa

pre oko 2 meseca

Pa barela je poznat po simuliranju i po ganjanju sudije i protestovanju, za svaku sudijsku odluku on je prvi kod sudije da se svađa i to mu uvek tolerišu,a padanje mu je poseban specijalitet

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 2 meseca

Evo, poceli su. Sad ce svaki drugi dan po jedan ovakakav tekst jer mora se malo ocrniti Interova sezona.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 2 meseca

Dodatak: penal je bio. Po pravilima igre, lopta je jos bila u terenu jer je start bio u isto vreme kad i sut. A posteno ga je pokosio. Jedina zamerka je Barelino previjanje, sto mene a i vidim i druge jako nervira.
O

O cemu ti pises

pre oko 2 meseca

Nije bio penal jer je lopta vec iziazila iz igre, a Barela je sigurno ne bi stigao. Eto ti i ovaj primer juce sa Derbija, lopta mozda jos nije ni izasla iz igre, ali, ipak nije sviran penal jer je vec otisla, a nije bila upucena u okvir gola...

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 2 meseca

@O cemu ti pises Ja ti crtam da je lopta jos bila u terenu jer je sut i start bio u isto vreme. Drugo, potpuno je nevazno da li bi igrac stigao loptu. Jos manje veze ima da li lopta ide ka golu. Ne znas osnovna fudbalska pravila.
O

O cemu ti pises

pre oko 2 meseca

Za tebe sam izmislio pravila, iskompleksirani, to o cemu ti pises je samo u teoriji, a sudije su itekako gledale tj. uzimale u obzir i druge faktore. Znam ja da je penal i kad se izvodi korner ako je isti vec izveden, a lopta otisla negde na drugu stranu, ali, to je samo na teoretskom planu, niko normalan ovde ne bi svirao penal.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 2 meseca

@O cemu Kompleksi pa kompleksi. Znate li nesto drugo da napisete? Kazes sa si izmislio pravila za mene a onda kazes da je to u teoriji. Pa teorija se gleda, teorija su pravila igre.
O

O cemu ti pises

pre oko 2 meseca

Da se ta ista teorija bas uvek "slepo", to jest, dosledno i doslovno primenjuje, Partizan bi dobio penal u Derbiju na zvezdinom stadionu za ono davljenje Moreire od strane gaja u kaznenom jer lopta jos nije izasla iz igre. Stvarno ne znam koliko imas godina i da li se secas toga, ali, to je prvo sto mi pada na pamet.
?

??

pre oko 2 meseca

Nije problem sto padne i simulira, nego sto vristi i place kao devojcica. Mozda samo zeli da mu mama da (.)(.)
B

Bart

pre oko 2 meseca

Pao jeste teatralno, ali sudija je gledao var i nije smio da svira penal jer je vec sutnuo loptu, ipak igrac Djenove ga jeste pokosio to je fakat.
t

toldo1908

pre oko 2 meseca

Cinjenica je da je Barella jedan od slabijih u celoj postavi, nekako je jos uvek nezreo i ne***an, ali ponekad ta njegova neozbiljnost ucini dobro za Inter. Realno nema neki ucinak po golovima i asistencijama, iskreno meni ide na nerve sa onim njegovim "quaresma" spoljnim loptama koje bas forsira, ali ljudi, o cemu vi pricate, u eri fudbala gde svaki 3 igrac pada, valja se, dobije udarac u nogu, hvata se za glavu i slicno, Barella je nebitan. Situacija za penal, jbg, jeste bilo prestrogo, to sam rekao odmah kad sam gledao sa drugarima, ali ima onaj ugao kamere iza Barellinih ledja, covek ga je, iako je odneo bukavlno, izbacio iz cina. Cinjenica je da je Barella prvo sutnuo pa onda doslo do kontakta, naravno njegova reakcija preterana, ali osnova za penaj je bilo... sve u svemu, vidimo se u Maju na Meazzi i Duomu. Sportski pozdrav, FORZA INTER!!! :D
h

hahahaha1

pre oko 2 meseca

Sta ti napisa za Barelu, koji je jedan od nakboljih veznjaka na svijetu. Ja jos sebi foci ne mogu...
V

Vasojevic Niksic

pre oko 2 meseca

Koliko su Italijani ogavni. Ne znam koliko se secate Krasica protiv Bolonje. Na stub srama je covek stavljen. Unistili mu karijeru, od jednog od boljih igraca u losem Juventusu, zakucan na klupu i tribine, sve zbog tog pokusaja simuliranja.
d

doktorsporta

pre oko 2 meseca

precenjeni bednik bio i ostao

Joco Inter

pre oko 2 meseca

I mene nervira kad se valja Barela, jer simulira često. Bude faul nad njim, nije sporno, ali njegov pad je takav da pomisliš da je završio karijeru.. Slično T. Ernandezu iz Milana koji je sličan tip za simuliranje iliti preuveličavanje povreda. A dodao bih da u ovoj super sezoni za sad za nas Interiste, realno, Barela je najslabiji pojedinac od startera.
u

urgh

pre oko 2 meseca

to je instinktivna reakcija nekog ko jako zeli da ostvari uspeh. ljudski je, njegovo objanjenje nije najjasnije ali otprilike to govori- znam da sam pogresio, ali samo sam hteo da pobedim. nije vau
T

TD

pre oko 2 meseca

I onda neko od tvojih kolega napise da i Milan ima pomoc sudija i da su sva tri najveca kluba tamo redovno u plusu kad se saberu (i oduzmu) sve odluke u njihovu korist i na njihovu stetu. Interu ne treba pomoc sudija jer je najjaci, ali, taj klub je ipak ima.
s

srgo80

pre oko 2 meseca

jasno se vidi razlika izmedju ovog momka, koji eto priznaje da je pogresio, i velike vecine ostalih koji uglavnom ostaju nemi kad se njima nesto slicno desi. inace, reakcija jeste bila preterana ali da je igrac djenove pokupio u punom klizecem startu barelu to je ocigledno. pa ne bi 5 sudija na terenu i u var sobi gledalo i odlucilo tako da bas nije bio dodirnut. dobija obrise farse ova medijska hajka kojom pokusava da se obezvredi interova godina. pa oni da nisu u decembru, bez povredjenog lautara, odigrali nereseno sa djenovom bilo bi skoro 5 meseci u ligi kako su pobedili svaku utakmicu. ej, i ovako taj niz traje neverovatnih 3 meseca, u 2024 13 utakmica i 13 pobeda. svaka cast
P

Posten momak

pre oko 2 meseca

Kakve veze ima njegovo priznanje ili ne, kada je ceo svet video da je pravio kolutove i vristao kao da mu je igrac Djenove pokidao Ahilovu i ligamente kolena? Kao priznao je da se valjao bez razloga pa je super lik. Nije. Inace, Barela na svom kontu ima 2 gola i 3 asistencija u 27 utakmice u Seriji A, dok u Ligi sampiona nije dao ni jedan gol niti asistirao. Dakle, 2 gola i 3 asistencije na 34 utakmice. Sramno.
S

Sramno

pre oko 2 meseca

Da baš je sramno kako je dečko pokidao na utakmici protiv Atletica i bio sigurno najbolji na terenu