Komentari na vest

Nije sve u novcu, ima nešto i u glavi: TOP 12 najskupljih transfera u istoriji – promašaji skoro po pravilu

G

Ginola 14

pre gotovo 2 godine

Od navedenih, transfer debelog Hazarda je ubjedljivo najveći promašaj. Skoro pa ne igra, a kad igra, ni sam nije siguran zašto je na terenu. Potpisao za Real i svjesno otišao u penziju. Ni p od profesionalca
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Jeste bruka ali manja od Griliša. Dečko je već u penziji da bi prodavao depilant za noge. Kako besramno pirgavu peru pare je nerealno.
N

Nouup

pre gotovo 2 godine

Teško da je veći promašaj od kutinja
9

93:20

pre gotovo 2 godine

Koliko hejta na racun Grealish-a,toliko da ne mozete ni sakriti zelju da ga ocrnite. U prvoj sezoni ni Cancelo ni Rodri ni Bernardo ni Mahrez nisu uspjeli da se pokazu u pozitivnom svijetlu. U drugim sezonama su bili nosioci,a nisu toliko slicne filozofije Dina Smita i Pepa Gvardiole.. nije isto ni biti zadovoljan opstankom u ligi i biti nezadovoljan ako se ne osvoji liga.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Pljujemo ga jer je loš fudbaler, ne zbog jedne loše sezone. Nije on ni u Vili puno napravio, već englezi samo guraju i precenjuju svoje. Objektivno je igrač trećeg ranga za takvu ligu.
B

BMW

pre gotovo 2 godine

Rodri je igračina na svojoj poziciji. Bernardo je ispaštao zbog rotacije koje je Guardiola vrteo ali sasvim pristojna sezona i za njega. Rodri je ključni igrač bio na više utakmica Premier lige pa i na poslodnjoj utakmici je sjajnim golom izjednačio na 2:2 da bi na kraju pobedili i uzeli titulu. Uz De Bruyna, Edersona, Gundogana, Jao Cancela i Phodena, Bernardo i Rodri su bili ključni igrači. Sterling sa klupe spašavao nekoliko puta takođe ali ispod očekivanja. Sve u svemu, slabo pratiš fudbal...
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Bas si skrabotina. I to nepismena.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Da je u Atletiko trener Koji voli leprsav fudbal Felix bi svake sezone postizao 20+ golova.
W

Walt

pre gotovo 2 godine

Ovde nijedan igrač nije loš na ovom spisku. Ima samo nekih koji su precenjeni i nekih koji nisu uspeli da se snađu u novim klubovima. Nisu Dembele, Pogba i Griliš krivi što su za njih istresli po 100+ miliona već onaj ko je odlučio da ih preplati. Nikada nisam razumeo kako igrači ispadnu više krivi za neuspeh od klubova koji su ih doveli. Recimo da je Pogba plaćen 30-40 pa i 50 miliona koliko realno vredi niko se ne bi bunio toliko da je to toliko loš transfer. A neki igrači se prosto nisu snašli jer se nisu uklopili u tim kao Grizman i Kutinjo koji nisu mogli da dođu do izražaja od Mesija koji igra sličnu ili istu poziciju kao oni. Tu se isto postavlja pitanje što su dovedeni i plaćeni toliko ako ih je bilo nemoguće uklopiti. Jedino gde bi se moglo reći da su sami igrači bar donekle krivi jesu transferi Azara i Nejmara. Azar je dopustio da 30 godina ima telo rekreativca i naravno ga je to koštalo i da je počeo da se povređuje. Takođe Nejmar ne vodi računa o sebi i deluje da mu fudbal odavno već nije prvi na listi prioriteta mada i dalje ponekad ume da odigra sjajno ali sve ređe.
B

Buch

pre gotovo 2 godine

Barsa da je krenula po Dembelea ili Kutinja pre prodaje Nejmara platila bi ih 30 do 40 mil jeftinije,dosta je taj transfer poremetio trziste.Pre toga najskuplji transfer je bio pa duplo jeftiniji.Za Azara i Kutinja bi svako dao te pare,ko bi reko da takva dva igraca mogu da propadnu tako brzo.Za Grizmana sam jedino smeo da potpisem da ce da bude promasaj,strasan igrac ali i ja kao amaterski posmatrac sam znao da ne moze da se uklopi u Barsin sistem.
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Nije Atletiko precjenio Felixa, nego su doveli igraca koji im ne treba za taktiku koju igraju. Felix je za napadacke ekipe, u Barsi, Sitiju, Bajernu, PSZ, Liverpulu bi kidao. On nije igrac za bunker, kao sto nije ni Lemar kog su doveli.
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Ne može se reći da je Ronaldov prelazak u Juventus greška, doneo je on njima mnogo u marketinskom smislu i promovisanju kluba, igrao je na svom nivou, ostatak tima to nije ispratio. Feliks je još mlad i može dobro da se isplati. Totalni promašaji su Azar, Lukaku, Dembele, Kutinjo, Grizman...
Ф

Феликс

pre gotovo 2 godine

Може да се исплати само ако оде из атлетика али не за паре које је атлетико платио бенфики већ за много мање тако да се може рећи да је промашај
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Sve je ovo PSG/Nejmar efekat. Ajde, ne sve, ali uglavnom. PSG preplatio Nejmara i Mbapea, Barsa kupila od tih para Kutinja i Dembelea, posle i Grizmana. Atletiko doveo Feliksa da ga ne bi ispustio. Real jeste placao skupo Ronalda i Bejla, ali to su bile manje-vise realne cene na trzistu u tom trenutku. Plus, ti igraci su vredeli svakog evra. Pa cak je Ronaldo i Juventusu vredeo svakog evra kakav su raspad od veznog reda i napada imali dok je on bio tamo. Da ne pricam koliko je finansijski doneo svakom timu za koji je igrao. Azar je preplacen jer je Real trazio novu zvezdu nakon odlaska Ronalda. Pogba je preplacen debelo, ali je vise placeno za njegov marketing potencijal nego kvalitet, a Grilis jer je Englez. Oni su i za ono drvo Megvajera platili skoro 100 miliona.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Лудило је кренуло много пре. Прво Милан са Гулитом Ван Бастеном и Рајкардом а онда све границе је померио Перез са галактикосима. Сад кука да има грдни минус и хоће супер лигу.
B

Bel

pre gotovo 2 godine

Bejla da nisu povrede zezale o mozda malo njegova glava on je jedini fudbaler u rangu Mesija i Ronalda,brzina,dribling,sut,osecaj za prostor,golovi,asistencije...kompletan igrac,fizicki imao predispozicije da bude bolji od Ronalda,talentom blizu Mesija...
V

Vldblk9a

pre gotovo 2 godine

Megvajer, Kepa, Benteke, Kerol, Tores u celzi, Sevcenko, Alexis u MU, Werner, Pepe ... Ima ih koliko hoces.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Samo ispod radara bajo moj. Samo ispod radara.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Па није само Псж пластика. Зачетник пластике се зна.
M

Mrcina

pre gotovo 2 godine

Bejl ovde nikako ne bi trebao da bude.Sami ste napisali,dao 3 gola u finalima,malo li je?To što njega sve manje zanima klupski fudbal je nešto drugo,smorilo ga više osvajanje lš.Za repku kida uvek.
V

Vldblk9a

pre gotovo 2 godine

Doneo im prakticno dve LS za te pare. Siti i PSG potrosili preko milijardu i odtali bez trofeja.
I

I

pre gotovo 2 godine

Ovo nije lista promasaja, nego najskupljih transfera. Pa kako onda da ne bude Bejl? To sto su velika vecina promasaji, ne znaci da neko smatra Bejla promasajem. Ovo je lista najskupljih.
g

gost999

pre gotovo 2 godine

ronaldo u juventusu promasaj? vidimo gde su sada bez njega. najbolje da im je covek sam osvojio 2, 3 pehara za sezonu.
J

Juve

pre gotovo 2 godine

Gde je Juve bio pre Ronalda, Ronaldo je jedna od najvećih greški Juventusa i to je činjenica.
G

Gost@Juve

pre gotovo 2 godine

Juve je pre Ronalda imao kvalitetan tim i vrhunske igrace u svim redovima tima. Dok je Ronaldo bio tamo, navuklo se krsa samo takvog, i njemu jedino mogu da zahvale sto su osvajali trofeje. Sad kad je otisao, gde su bili? 7-8 dok nisu doveli Vlahovica na polusezoni, koji je prosirio opcije u napadu, i sa dosta srece i sudijske gurke na nekim utakmicama na kraju zavrsili u LS. Dakle, Juve bez Ronalda, 7-8 mesto. Sa Ronaldom, ili titula ili LS. Dzaba tebi Ronaldo kad ti je ostatak tima krs.
X

XD

pre gotovo 2 godine

Kakav je sada ovo tekst? Po komentarima na ovom portalu ja sam zaključio da promašaje ima samo Zvezda.
G

Gost77

pre gotovo 2 godine

Ronaldo je unakazio Juve i trebaće im decenija da se oporave. Da je Konte vodio Čelsi Lukaku bi razvalio sezonu, Pogba, Griliš i slični su precenjeni igrači. Azar, Kutinjo, Feliks i Grinzman su žrtve raznih okolnlsti što sopstvenih što nekih drugih. Nejmar je razmaženi padavičar koji nikad neće izaći iz senke mnogih velikih asova brazilskog fudbala, Mbape i Bejl su opravdali svoje transfere i Mbape će tek, dok je Dembele derište koje može da se rehabilituje...
E

Ekspert do experta

pre gotovo 2 godine

Majsore ti idi peci rakiju negde na selo pa komentariši tamošnji fudbal. Nemaš ti blage veze...
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Šteta za Feliksa što je otišao u Atletiko i onu dekadenciju od fudbala. Momak je vanserijski talenat koji nije došao do izražaja zahvaljujući klubu u koji je otišao.

Falični Tom

pre gotovo 2 godine

Ovaj Griliš je tipičan engleski precenjeni fudbaler. Da je kojim slučajem Rus, Srbin, Makedonac, Čeh itd ne bi vredeo ni 15 miliona. Strašno koliko svoje igrače dižu u nebesa nakon samo nekoliko dobrih utakmica. Valjda zato i ne mogu ništa da urade sa reprezentacijom jer prave ogroman hajp oko prosečnih igrača kojima je nabijena ogromna cena.
+

+++

pre gotovo 2 godine

Jedino Bejla ne treba ni pominjati ovde, doneo im je puno, a i igrao je vanserijski
G

Gost0007

pre gotovo 2 godine

Draga mi Barcelona, izbacala se para ko niko.
G

Gost44

pre gotovo 2 godine

Coutinho također ima osvojenu ligu prvaka,2020 s Bayernom...

Joco Inter

pre gotovo 2 godine

Piše se šta je uzeo sa klubom (Barcelona) u koji je došao iz prethodnog (Liverpool).