Komentari na vest

Niko neće da gleda El Klasiko? Barselona ne može da napuni stadion ni za derbi sa Realom

Badr-Hari

pre preko 2 godine

Polovina publike je dolazila da gleda Messija, Xavija, Iniestu, pa Messija, Neymara, Suareza, pa Messija i Suareza i na kraju samo Messija. Taman toliko ce ih faliti na tribinama. Najuriti Messija je genijalan potez Laporte koji pored ostalih stvari sa sobom povlaci i poluprazne tribine.
z

zatostoznaju

pre preko 2 godine

odvalice ih vinicius u nedelju!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ko hoce da gleda derbi pravi neka pogleda Boku i River))) Sustina i dusa fudbala jos uvek sacuvana u svom izvornom obliku. Barsa i Real je turisticka manifestacija, nesto kao korida za kineze, japance, arape, i ostale belosvetske turiste)))))
G

Gost123

pre preko 2 godine

Evo jos jednog razloga kuknjave za superligom))) Koga bre zabole za Barselonu??? Katalonski klub, i ona neka vide sta ce sa njim, imamo mi u ostatku Evrope svoje klubove i probleme.
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Preko 15 godina su cene ulaznica na Campu..bile među najvećim u odnosu na sve druge klubove iz samog vrha lige šampiona!!!Šišali su bez patdona no i pored toga,se čekalo pred blagajnama u nadi za"kartu više"..To je vreme realno prošlo pa uz pandemiju,poluprazne trihine su i uzrokovane velikim padom kvaliteta..Barca treba da snizi cene i prilagodi,stanju u kom je klub,tim i igre koje pružaju
u

uf

pre preko 2 godine

nema vise turistickih navijaca, navijaca mesija,ronalda,koji ne navijaju za klub, nego samo za igraca
D

Dell

pre preko 2 godine

Ružan stadion