Nikola Čumić (©Starsport)
Nikola Čumić (©Starsport)

Nikola Čumić na meti Partizana

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.09.20. | 09:02

Pitanje je da li će Olimpijakos dozvoliti

Aleksandar Stanojević ima težak zadatak da popravi ekipu koja je na momente igrala dobro, ali jednostavno nije imala širinu da takve partije ponavlja i kad se prvotimci umore, pa sav teren padne na pleća rezervista. Pride, Đorđe Ivanović, koji je često umeo da reši utakmice sa slabijim rivalima u Superligi, karijeru nastavlja u Olimpiji iz Ljubljane.

I čini se da je uprava Partizana pikirala igrača koji bi mogao da ga odmeni. I koji bi čak i predstavljao istinsko pojačanje: Nikolu Čumića, piše Sportski žurnal u današnjem izdanju,.

Izabrane vesti

Doskorašnji krilni fudbaler Radničkog iz Niša ovog leta je otišao u Atinu kako bi posle 500.000 evra vrednog transfera pokušao da se nametne treneru Olimpijakosa Pedru Martinsu. Međutim, jasno je da je u pirejskom timu ogromna konkurencija, da šampion Grčke ovog leta daje milione za pojačanja i malo je verovatno da će Čumić iz prve moći do minuta.

Što će reći da pozajmica nije nerealan scenario, pa se u Humskoj nadaju da bi mogli da sa klubom sa kojim su inače u odličnim odnosima (setimo se samo Svetozara Markovića, Saše Zdjelara, Ljubomira Fejse, Marka Jankovića, Uroša Đurđevića da nabrojimo samo neke) dogovore da ta pozajmice bude usmerena baš ka crno-beloj strani Topčiderskog brda.

Sam Čumić bi najradije da ostane u Pireju i pokuša da se izbori za mesto u prvom timu. Ima u njegovim nogama talenta, prošle sezone 16 golova i pet asistencija za Radnički. Ali ako Martins dovede sve što planira - a velike se sume pominju - zna se ko će morati da bude strpljiv.


tagovi

Nikola ČumićLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara