Nikola Gulan (©bkhacken.se)
Nikola Gulan (©bkhacken.se)

Nikola Gulan posle dvomesečne potrage pronašao poslodavca

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.10.20. | 09:24

Karijeru nastavlja u Hekenu

Punih 14 godina na velikoj sceni i klub broj 12 za Nikolu Gulana. Nekadašnji fudbaler Partizana i čovek koji je odigrao čak 22 utakmice za mladu reprezentaciju Srbije karijeru nastavlja u Hekenu. Švedski klub je objavio da je sa 31-godišnjim univerzalcem potpisao ugovor do kraja seozne s opcijom da se saradnja poduži i nakon toga.

Gulan je protekle sezone igrao, prilično redovno, za Hapoel iz Haife, ali je od 1. avgusta bio bez kluba pošto mu je istekao ugovor sa Izraelcima. Prelazni rok u Švedskoj odavno je završen, ali je svim klubovima ostavljena mogućnost da dovedu jednog slobodnog igrača i Heken je to pravo iskoristio da dovede defanzivca iz Beograda.

Izabrane vesti

Transfer je dogovoren još ranije, ali je zbog pandemije korona virusa Gulan prvo morao da dobije švedsku radnu dozvolu kako bi mogao da uopšte uđe u zemlju. Tek danas zato imaće prvi trening sa novim saigračima u Hisingen sportskom centru.

Veoma sam srećan što sam došao u Haken. Uradiću sve što mogu da pomognem klubu da ostvari ciljeve za ovu sezonu, odnosno da izbori evropsku vizu“, rekao je Gulan, koji je posle Partizana igrao za Fjorentinu, Sampdoriju, Minhen 1860, Empoli, Kjevo, Modenu, Majorku, Muskron i pomenuti Hapoel.


tagovi

Nikola GulanHekenŠvedska 1Švedska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara