Nikola Lakčević opet operisao koleno, drugi put u godinu dana

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.07.21. | 18:43

„Preživeću ponovo“, poručuje talentovani vezista Partizana posle zahvata u Lionu

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Ptuja)

U Partizanovom dresu tek 11 utakmica. Bilo bi ih i više da ga nisu pratili maleri. I to kakvi. Dvaput u karijeri je b morao pod nož zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata. Pre godinu dana ga je operisao dr Zoran Popović, da bi ove srede hirurški zahvat obavio Francuz Bertran Soneri Kote, na klinici u Lionu.

Izabrane vesti

Uz nadu ofanzivnog veziste, kao i svih i Humskoj 1 da je time stavljena tačka na seriju povreda koji prate izdanka iz „klase 1999“, čiji je kvalitet uočio Savo Milošević pre dva leta kad ga je poveo na pripreme u Sloveniju, kasnije davao šanse u završnicama superligaških mečeva, omogućio maksimalnu minutažu u prvoj rundi Kupa za sezonu 2019/20, a odmah posle toga su praktično i počeli problemi sa kolenom.

„Posle prve operacije prevratio sam se na teren za šest meseci, a prvu utakmicu odigrao 30 dana kasnije. Tad sam stekao fantastičnu formu, činilo mi se da nikad nisam bio spremniji. Prva trening utakmica je prošla odlično, da bih na drugoj dobio udarac u koleno. Mislio sam da nije ništa strašno, samo meniskus. Želeo sam da igram više od svega, ali je taj udarac bio toliko jak da je, izgleda, povuklo i ligamente na operisanom kolenu i ono je „ispalo“, prepričava Lakčević.

U međuvremenu je podvrgnut svakodnevnim terapijama u Sportskom centru „Zemunelo“, radio na jačanju kolena, posle čega je odlučeno da ode na operaciju u Lion.

„Ne krijem da je to za mene bio jak udarac, ali kad sam jednom sve preživeo, preživeću ponovo. Spreman sam mentalno, što je najvažnije. Ne odustajem od fudbala, ovo me samo jača. Podrška saigrača i zaposlenih u „Zemunelu“ mi dosta znači“, dodao je Nikola Lakčević.



tagovi

Nikola Lakčević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara