©Star Sport
©Star Sport

Nikola Tričković napustio Javor

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.12.21. | 18:35

Mladi levi bek traži novi klub

Serijom nepobedivosti od devet utakmica, probio se Javor do trećeg mesta na tabeli Prve lige Srbije, bod zastaje za drugoplasiranom novosadskom Mladosti, a šest za liderom Inđijom, ali će borbu za povratak u elitni rang nastaviti bez Nikole Tričkovića, jer je defanzivac napustio Ivanjicu.

Tričković i čelnci Javora rastali su se u formi sporazumnog raskida saradnje, što nekadašnjem omladinskom i mladom reprezentativcu Srbije omogućava da nesmetano, čistih papira, traži novu sredinu. Kako se može čuti, za njega već postoji interesovanje iz superligaških klubova, mada nije isključeno ni da karijeru nastavi u inostranstvu.

Izabrane vesti

Leta 2020, bivši član Rada je stigao u Ivanjcu i igrao 13 utakmica u sezoni koja se za Javor završila neslavno, selidbom u niži rang. U ovoj mu je minutaža redukovana na samo pet susreta, zbog čega je odlučio da pronađe novu sredinu u kojoj će imati više mogućnosti da igra.

S obzirom na godine, a u novembru je proslavio 22. rođendan, to mu je najpotrebnije. Osim za Rad i Javor, Tričković je bio član mlađih kategorija Crvene zvezde je kratko se zadržao u lučanskoj Mladosti.


tagovi

Nikola Tričković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara