(©Starsport)
(©Starsport)

Nikolić: Bolji sam od Sadika, pokazao sam Partizanu da je pogrešio sa mnom

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.06.20. | 15:40

Srpski napadač pričao za Kazahstance

U leto 2018. godine je Nemanja Nikolić došao iz subotičkog Spartaka u Partizan kao jedno od najvećih pojačanja potpisavši trogodišnji ugovor. Sa statusom jednog od najboljih strelaca Superlige, trebalo je da bude dugoročno rešenje za špic crno-belih koji su ga Spartaku platili 350.000 evra uz 20 odsto od narednog transfera.

Ipak, Nikolić će u Humskoj zadržao samo godinu dana tokom kojih je na 36 utakmica dao 8 golova i upisao 10 asistencija. Letos je pozajmljen Vojvodini, a posle šest meseci se vratio u Spartak. U Subotici je opet pronašao golgeterski instinkt i počeo da trese mreže kao nekad.

Izabrane vesti

Nedavno je zablistao u pobedi Subotičana baš nad Partizanom postigavši dva i namestivši jedan gol, pa se o njemu opet priča. Dobar glas se čuo i do Kazahstana gde je Nikolić nekada nosio dres Aktobea.

“Bila je to posebna utakmica za mene jer sam igrač Partizana na pozajmici u Spartaku. Zato sam želeo da se dokažem i da pokažem klubu da je pogrešio sa mnom. Mislim da sam u ovom trenutku bolji od prvog napadača Partizana. Statistika to evidentno potvrđuje: U 800 minuta igre sam dao osam golova i upisao tri asistencije”, rekao je Nikolić za kazashtanske medije.

U šest prvenstvenih utakmica ovog proleća si dao pet golova. Čini se da ti leži Spartak?

Ovde se osećam kao kod kuće i igram svoj najbolji fudbal. Svi ovde su mi kao porodica”.

Pozajmica u Spartaku ti ističe u junu, a sa Partizanom imaš ugovor na još godinu dana. Da li se vraćaš u crno-beli tabor?

“Istina je da mi ističe pozajmica i da ću se pojaviti na prozivci Partizana”.

Da li si imao ponuda od kazahstankih klubova?

“Iskreno, ne. Niko me nije zvao. Videćemo šta će da bude kada počne letnji prelazni rok. Rado ću saslušati sve ponude. Ako ih bude, naravno”.

Iako nisi imao baš najbolje iskustvo u Kazahstanu, da li bi prihvatio da se vratš?

“Naravno, bilo bi mi zadovoljstvo da opet igram u kazahstankom šampionatu. Nažalost, nisam imao priliku da se predstavim u najboljem svetlu u kazahstanskom fudbalu. Pratim i dalje tamošnji fudbal. Žao mi je što je Aktobe u problemima i što je ispao iz lige”. 


tagovi

Nemanja NikolićSadik Umar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara