Komentari na vest

Nikolić je sjajan: Ne ogovara, ne daje intervjue, samo radi i radi

O

Objektivac

pre oko 3 godine

Kad se samo setim.Avion vlade srbije ide po onu prevaru od trenera Grofa,sudije svaku utakmicu kradu za mezimicu i tad se desava nesto sto smo mislili da je nemoguce.Nekim navijacima zvezde se gadi sta im klub radi iz utakmice u utakmicu i odbijaju da prate taj put prema sramnoj tituli.Ovi drugi vecina naravno nije ih sramota ni od cega.A onda na scenu stupa Celavi doktor.Maltretira krimose u 3 derbija a i prvi bi da nije Srdjan Obradovic na 5 metara od sebe prevideo metar loptu u autu.Ubedljivo najbolja ekipa u ligi osvaja titulu i pokazuje da u Srbiji kvalitet,postenje,vredan rad mogu pobediti kriminal,muljanje i zlo.Posle toga svi znamo da zvezda ima 95 % zatvorenih utakmica i Celavi odlazi zbog kako je rekao nefudbalskih razloga.
G

Gost12

pre oko 3 godine

Braco cigani nemojte biti kao zene u crnom, Nikolic je nas sunarodnik u inostranstvu, i treba ga podrzati i ceniti to sto radi tamo. A radi ocigledno dobro, u 5 dana je zgazio Spartak i CSKA. To trziste je vazno za nase igrace i trenere i za nas klub. Treba tamo u buducnosti prodavati igrace, i trenere takodje. Tako da coveku treba reci samo jedno bravo!!!
d

denula

pre oko 3 godine

Osvojio čovek titulu koju je vlast i onaj na vlasti namenio mezimici.. Svaka utakmica penal I crveni za protivnike crvene zvezde .. Dobio 3 od 4 derbija.. Nereseno bilo samo u onom gde. Je zvezda dala gol metar iz auta.. Pamtice se po 2017 I pobedi nad sistemom!!

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

Primarijus doktor Marko Nikolic! Covek koji je usao u svetske fudbalske almanahe (poglavlje fudbal u totalitenim rezimima) pobedivsi suistem i nadmudrivsi drzavu! Osvojio titulu koja je vec u napred bila rezervisana za vladarevu miljenicu! I ne samo titulu nego DUPLU KRUNU u uslovima aparthejda i genocida nad Partizanom! Liferovao najvecu trenersku prevaru po koju je orisao avion vlade Srbije na ustrb plata i penzija njenih gradjana! Veliki si NIKOLICU MARKO! Odrzi obecanje koje si dao kada si odlazio VRATICU SE DA ZAVRSIM ZAPOCETO pa da budes dzelat fkcz bas kao sto je to bio i Dusko Vujosevic kkcz te 2011!
9

951357

pre oko 3 godine

Šta kaže stručnjak za lajkove i dislajkove @Gost999 za ovaj slučaj?
B

Brat iz Međumurja

pre oko 3 godine

Naj smeha delati prosim te ljepo kolega grobar.
A

As

pre oko 3 godine

Jedini trener u istoriji koji je pobedio sistem i klub koji je imao namestenu titulu.
D

Damir Čakar

pre oko 3 godine

Sve najbolje Ćelavi. I da znaš, još ih boli ;-)
a

abc

pre oko 3 godine

Stoli nas bojko i za tebe i za njega, kad ostvarite bar jednu pobedu u LŠ bilo on ili vi onda se javite.

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Da nije bilo te ukradene titule kako kazes sad ne bi bilo sad mocne Zvezde, sad placi
g

gustavklimt

pre oko 3 godine

To Mare “10 prelaza iz 1 u 2 i iz 2 u 1 protiv sistema” Markoniiii !!!!
9

951357

pre oko 3 godine

Ne može Stanoje svakog dana, mora malo i Nikolić :D
G

Gost999

pre oko 3 godine

Ali zato ti moras svakog dana, bez izuzetaka. Nadji zivot i curu jbt..
G

Gost11

pre oko 3 godine

Pa nece sigirno princu El Arabi Miloju koga su isutirali iz poliamatersle lige...
K

Krcuni

pre oko 3 godine

Puca zavist iz svake reci...A ti nastavi da budes samo broj...
G

Gost999

pre oko 3 godine

I jos hladno uzmes i sebi izudaras pluseva za sekundu.. Hahahaha, u cemu je fazon, jel te zaista placaju ili...? Ja mogu shvatiti da Dodik i Vucic imaju botove, da vjestacki prikazuju da imaju simpatizere i podrsku, ali ne mogu shvatiti da ovako nebitne stvari poput fudbala imaju svoje likove sto pumpaju ove komentare i pozitivne ocjene, koja je svrha toga?
g

gost123

pre oko 3 godine

Ima i Draško Stanivuković botove nemoj to zaboraviti..
9

951357

pre oko 3 godine

@Gost999 - mislim da si me pomešao sa Kalčom. Boli me briga i za pluseve i minuseve, navikao sam ja na oba.
G

Gost999

pre oko 3 godine

gost123, Ne kazem da nema, mada Drasku ne trebaju botovi. Decko sigurno ima 80% podrske, sad da se ponove izbori, pocistio bi ih gore nego u novembru. A tako ce i biti sljedece godine. 951357 znam da te briga. To je cista slucajnost da za jednu sekundu dobijes 15 pluseva.
g

gost123

pre oko 3 godine

@gost999 Iz Republike Srpske sam tj iz Banja Luke, ima on podršku, ali ne toliku kao prije momak se igra sa građanima, ali ajde to nije tema ovog posta i svako dobro vam želim!
G

Gost999

pre oko 3 godine

gost123 I ja sam iz Republike Srpske, takodje iz Banja Luke i znam sta pricam. Ima itekako podrsku, ne zato sto je on neki dar od Boga, nego se narodu smucila ova diktatura crvenih. Vidjecemo sve sljedece godine. Ajd nebitno, necemo i ovde o politici. Svako dobro takodje zelim.
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

GAZI CELAVI!!!