Marko Nikolić u Salcburgu (©AFP)
Marko Nikolić u Salcburgu (©AFP)

Nikolić nije zadovoljan: Poslednji minut poluvremena i prvi gol iz prekida

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.10.20. | 08:54

„Igrali smo dobro 30-35 minuta“, kaže trener Lokomotive

Uzeo je bod Marko Nikolić na svom trenerskom debiju u Ligi šampiona. Srpski trener je sa Lokomotivom ostao neporažen na gostovanju u Salcburgu (2:2).

Utisci na kraju – polovični. Moskovljani su gubili 2:1, pa se spasli poraza, ali Nikolić žali za golom primljenim na kraju prvog poluvremena, jer smatra da bi njegov tim bolje prošao da je uspeo da sačuva vođstvo od 1:0 do kraja prvog dela igre.

Izabrane vesti

Ne mogu da budem stoodstotno zadovoljan. Želeli smo tri boda. Dobro smo počeli, kontrolisali smo igru 30-35 minuta, postigli gol. Ali, desio nam se pad u poslednjem minutu poluvremena, primili smo gol koji je potpuno promenio utakmicu“, rekao je Nikolić posle meča.

Dominik Soboslai je zaista postigao fenomenalan gol, ali Nikolić smatra da je za to delom „zaslužna“ i njegova odbrana.

Popustila je disciplina u toj situaciji. Ne sećam se da smo primili ijedan gol iz prekida otkako sam došao u Lokomotivu. Ali i šut je bio neverovatan. Znam Soboslaija, jedan je od najtalentovanijih igrača Evrope. Nismo smeli da ga ostavimo samog. Posle tog gola oni su dobili na samopouzdanju i od drugog poluvremena je počela potpuno drugačija utakmica. Želeli smo tri boda, nismo uspeli, idemo dalje“, podvukao je Marko Nikolić.

Lokomotiva će za vikend igrati kod kuće protiv Rotora u prvenstvu Rusije, a onda u utorak već u goste joj stiže „mlin za mlevenje mesa“ – Bajern.


tagovi

Marko NikolićLokomotiva MoskvaSalcburgLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara