Nikolić ostavio Tambov bez šuta u gol (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.02.21. | 16:45

Lokomotiva sigurna, veliki rezultat Sočija protiv Krasnodara

Zenit se opekao u kuli, ali Lokomotiva nije dozvolila iznenađenje u oviru masovnijeg takmičenja. Trener moskovske ekipe, srpski stručnjak Marko Nikolić, može da bude zadovoljan načinom na koji je njegov tim delovao protiv Tambova i pokazao da je spreman za nastavk sezon. Gde će ga čekati mnogo, mnogo teži.

Ali sigurni smo da će bivši strateg Partizana biti srećan zbog stabilnosti koju je Lokomotiva demonstrirala po teškom terenu u Moskvi. Iako je duel odigran po snegu, na jakom mrazu, Lokomotiva je uložila minimum napora da stigne do rutinske pobede – 3:0.

Izabrane vesti

Sve što u deulu Lokomotive i Tambova treba da znate je činjenica da bivši Premijerligaš nije uspeo da putne u okvir Lokomotivinog gola. Istina, nije se Marko Nikolić mnogo kockao. Izveo je na teren vrlo jak tim, svestan da ova provera može da mu posluži kao generalna proba za prvenstvo. Videli smo u startnoj postavi Ćorluku, Krikovijaka, Pabla i na posletku bivšeg člana Bordoa Kamanoa.

Lokomotiva je od početka susreta napadala. Kamanou je poništen pogodak posle konsultacija sa VAR-om u 11. minutu, ali je pravdu počeo da zadovoljava Pablo u 27. minutu.

Odličnu igru Kamano je oplemenio u 58. minutu kada je dočekao centaršut sa desne strane i lako pogodio mrežu. Do kraja meča pogodio je i Krikovijak.

Posle traumatičnog iskustva iz sudara sa zagrebačkim još Dinamom, još jedno neprijatno iznenađnje navijačima priredio je Krasnodar. Bikovi su izgubili od Sočija (1:2), i tako došli u vrlo neprijatnu situaciju. Presudili su im Zoboljotni i Žoazinjo. Nije vredeo pogodak Vitinja u finišu.

KUP RUSIJE – OSMINA FINALA

Subota

Zenit – Arsenal Tula 1:2 (1:2)

/Kuzjajev 19 – Pančenko 25, Bauer 37p/

Dinamo Moskva – Spartak Moskva 2:0 (1:0)

/Fomin 16p, Tjukavin 70/

Nedelja

CSKA Moskva - SKA 2:0 (1:0)

/Ahmetov 39, Vlašić 66/

Krasnodar - Soči 1:2 (0:0)

/Vitinjo 81 - Zabalotnji 52, Žoazinjo 67/

Lokomotiva - Tambov 3:0 (1:0)

/Pablo 27, Kamano 58, Krikovijak 83/

17.30: (2,70) Rostov (2,95) Ahmat (2,90)


tagovi

Marko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara