Foto: Reuters
Foto: Reuters

Nikolić posle novog poraza: Ne razmišljam o ostavci

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.12.20. | 19:18

Srbin sumirao utiske na kraju polusezone

Lokomotiva Marka Nikolića potpuno je skrenula sa koloseka. Takmićenje u grupnoj fazi Lige šampiona završila je na poslednjem mestu i tako stavila tačku na ovosezonsku internacionalnu avanturu, a problemi su očigledni i kad se pogleda učinak u prethodnim prvenstvenim izazovima. Na debakl protiv Krasnodara (0:5), nadovezao se poraz u gostima Himkiju te Moskovljani sa gorkim ukusom u ustima idu na zimsku pauzu.

Tri boda ispuštena u poslednjih osam minuta utakmice 19. kola dodatno su uzdramala tim koji je prethodnu sezonu završio kao vicešampion Rusije, a Nikolić je po završetku susreta napravio rezime učinjenog u polusezoni na izmaku.

Izabrane vesti

"Teških sedam meseci je iza nas, ali bilo je i dobrih trenutaka. Prošle sezone zadržali smo drugo mesto, osvojili više bodova od naših konkurenata i plasirali se u Ligu šampiona. Početak sezone se pokazao dobrim - i u prvenstvu i u Ligi šampiona, ali posle dva ili tri neuspeha, usledili su brojni problemi sa igračkim kadrom. Za svaki susret smo morali da menjamo dva, tri ili četiri igrača. U poslednje tri nedelje fudbaleri su imali mnogo zdravstvenih problema. Pokušali smo da se izborimo sa tim, ekipa je dala sve od sebe. Nemam šta da prigovorim igračima", kazao je strateg Lokomotive.

Uprkos vođstvu nakon prvog dela igre, Moskovljani su u završnici susreta sa Himkijem doživeli veliki pad koji ih je koštao celog plena.

"Umor je imao veliki uticaj. Imali smo mnogo igrača koji uopšte nisu trenirali zbog zdravstvenih problema. Ne samo poslednjih dana, već i nedelja. Bilo je jasno da je ekipa ostavila poslednji atom snage na terenu. Fudbaleri su umorni".

Na kraju, srpski strateg je odgovorio na pitanje da li razmišlja o ostavci.

"Ne", bio je kratak i izričit Nikolić.


tagovi

Marko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara