Nikolićev Arau vreba komplekse Vila

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.02.19. | 14:26

Gosti jure dva boda za drugoplasiranim Vinterturom... Muči ih imperativ pobede, i maleri koji traju još od novembra

Bivši strateg Kajzerslauterna, Konrad Funfštuk sada na klupi Vila, posle pauze i dva prijateljski odigrana meča ide na gostovanje kako bi pojurio za drugoplasiranim Vinterturom. koji mu beži za svega dva boda. Problem je domaći Arau koji je pripremajući se za nastavak šampionata savladao Dinamo iz Drezdena, a u retrovizoru mu stoji i 2:0 pobeda nad Vilom u oktobru.

Dakle, odlično su se snalazili domaći pred kraj 2018. godine, čiju mrežu brani naš Đorđe Nikolić koga pamtimo i po nekolicini nastupa u mlađim selekcijama našeg nacionalnog tima. Što se tiče Vila, dobro je reći da Funfštuk ima problema, budući da mu je nekolicina igrača nedostupna zbog povreda, te da ima problema i sa povratnicima u stroj koji su počeli s treninzima, ali još uvek nisu spremni da se nađu u protokolu utakmice 19. kola.

Izabrane vesti

Sa kladilačke strane, na dva kluba treba gledati kao na potpuno dva različita sastava, budući da je Arau u prvenstvu, bar po onome što je bilo viđeno uoči pauze bio skloniji 3+, pa i jačim ishodima. Vil je od poslednjih pet mečeva u prvenstvu, na četiri dao 0-2 tip, što je ujedno dva puta uzastopno prošlo na ovom paru, uz opasku da je uz tu igru pozitivno prošlo i NG tipovanje.

Ostaje da vidimo šta će biti, naročito posle prijateljskog susreta u kom je Arau nedavno s austrijskim Bundesligašom Rapidom iz Beča odigrao do poraza od 2:5, dok je Vil sa Jang Bojsom po istom osnovu kiksnuo sa 4:2. Naravno, ne treba zaboraviti ni na činjenicu da Vil još od novebra gubi, što domaćinu daje ideju o mogućoj uspešnoj misiji na ovom meču.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:00 3391 ŠVA 2 Aarau - Wil ki 1 1,75
Ukupna kvota1,75

Švajcarska 2 – 19. kolo
20.00: (1,75) Arau (3,50) Vil (4,50)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Star Sport


tagovi

Švajcarska 2sportsko klađenjebet analizaĐorđe Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara