Marko Nikolić (©Reuters)
Marko Nikolić (©Reuters)

Nikoliću za brigu: Agent gura Kareru u Lokomotivu

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.12.20. | 10:39

„Velike su šanse da uspe“, kaže ruski novinar Andonov

Spremaju se velike promene u Lokomotivi, sportski direktor je već otišao, pola uprave će za njim, a izgleda da ni pozicija Marka Nikolića ipak nije tako sigurna, kako se u prvi mah činilo.

Štaviše, „ajkule“ koje večito kruže oko klubova su namirisale krv i već su počele da guraju svoje klijente. Ruski novinar Aleksandar Andronov, na kojeg se pozivaju svi ostali tamošnji mediji, tvrdi da su velike šanse da novi trener Lokomotive bude Masimo Karera.

Izabrane vesti

Po njegovim informacijama, agent Timur Gurckaja gura Kareru u Lokomotivu, što je jasan znak da u klubu razmišljaju o promeni šefa struke, da nisu baš najzadovoljniji Nikolićevim učinkom u jesenjem delu sezone.

Karera je dobio otkaz (u AEK-u, prim.aut.). To bi trebalo da zabrine Nikolića. Agent Gurckaja, koji je blizak sa Karerom, aktivno lobira za njega u Lokomotivi. Velike su šanse da uspe“, napisao je Andronov, a prenose brojni ruski mediji.

Masimo Karera je u utorak dobio otkaz u AEK-u, ali u Rusiji i dalje uživa veliki ugled, jer je 2017. osvojio titulu prvaka sa Spartakom iz Moskve. Italijan i sada važi za kandidata za novog trenera i Spartaka, mada crveno-beli su u odmaklim pregovorima sa ostalim kandidatima, pre svih sa Leonardom Žardimom, bivšim strategom Monaka.

Što se tiče Marka Nikolića, ostvario je solidan rezultat sa Lokomotivom u Ligi šampiona, gde je osvojio tri boda, isto koliko i legendarni trener Mašinovođa Juri Sjomin u poslednja dva nastupa, ali je debelo podbacio u domaćem prvenstvu, gde je polusezonu završio na osmom mestu sa 13 bodova manje od lidera Zenita.


tagovi

RusijaLokomotiva MoskvaMasimo KareraMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara