Uskoro saigrači, Stefan i Saša Marjanović (© Star sport)
Uskoro saigrači, Stefan i Saša Marjanović (© Star sport)

Nišlije jačaju odbranu: Potpisuju Andrić i Marjanović

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.01.23. | 21:06

Dosadašnji desni bek bajnalučkog Borca i štoper Kolubare postaće u subotu i zvanično fudbaleri Radničkog

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Niša)

Druga najlošija odbrana Mozzart Bet Superlige – 38 primljenih golova - koja je na samo dve prvenstvene utakmice u prvom delu sezone ostala nesavladana, morala je na remont i on će se tokom ove zime i dogoditi. Radnički je pre nekoliko nedelja angažovao štopera Borisa Vargu, a u subotu će još dvojicu fudbalera za poslednju liniju tima.

Izabrane vesti

Potpise na ugovore sa Nišlijama staviće Nikola Andrić i Stefan Marjanović. Andrića smo pre par dana i najavili kao potencijalno pojačanje, reč je o dosadašnjem desnom beku banjalučkog Borca, iskusnom fudbaleru koji će u četvrtom različitom klubu sarađivati sa Nenadom Lalatovićem. Zajedno su, sa Vojvodinom, baš na niškom Čairu, osvojili Kup Srbije, potom su bili zajedno u Kragujevcu i Banjaluci, sada će i u Nišu. Andrić (30) je, prethodno, po nekoliko sezona u kontinuitetu nastupao za slovačku Podbrezovu i Mladost iz Lučana.

On u Niš dolazi kao slobodan igrač, dok je Radnički sa Kolubarom sklopio dogovor oko obeštećenja za Stefana Marjanovića. Ima 28 godina, primarna pozicija mu je štoperska, ali pokriva i mesto zadnjeg veznog. Jesenas je odigrao 12 utakmica za Lazarevčane u Mozzart Bet Superligi, pre Kolubare proveo je sezonu u Podorici, a afirmaciju je stekao u Grafičaru i Smederevu.

Tako će se broj zimskih pojačanja na Čairu popeti na četiri, ali ne bi trebalo da bude konačan. Nišlije su zainteresovane za Nedeljka Piščevića, još jednog fudbalera koji je u prethodnih godinu dana dva puta radio sa Lalatovićem, u Kragujevcu i Banjaluci, ali njegov eventualni dolazak u Niš zavisi od razrešenja ugovornog statusa u Borcu.


 


tagovi

Radnički NišNikola Andrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara