©Starsport
©Starsport

Nišlije pikirale prvo pojačanje - napadača Zvezdine filijale

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.06.23. | 19:18

Radnički pred dogovorom sa Pavlom Iveljom iz Grafičara

Nedavno arhivirana sezona u Nišu će poneti epitet jedne od onih za zaborav imajući u vidu da je klub sa Čaira usled brojnih turbulencija tek kroz baraž izborio opstanak u eliti. Ipak, pre nego što ode u zaborav takmičarska godina mogla bi da posluži rukovodstvu kluba kraj Nišave da savlada određene lekcije i iskustvo primeni na period koji sledi. Jedan od problema sa kojima se suočio Radnički bili su napadači, prvu opciju na početku sezone, odnosno posle odlaska Nikole Štulića predstavljao je Sava Petrov, koji je u nastavku prvenstvene trke prepustio mesto Miljanu Škrbiću, ali dvojica centarforeva nisu u potpunosti nadomestila odlazak Partizanovog đaka u Belgiju.

U želji da zaoštre konkurenciju na najisturenijoj poziciji čelici Radničkog iz Niša stupili su u kontakt sa Grafičarom i Pavlom Iveljom, napadačem Zvezdine filijale, zasnaje Mozzart Sport. Centarfor rođen 1998. godine zimus je iz Javora stigao u redove prvoligaša sa Topčiderske zvezde i značajno doprineo da izabranici Marka Neđića izbore baraž za mesto u eliti u kojem su, ipak, zaustavljeni od Radnika.

Izabrane vesti

Ivelja je tokom polusezone u Grafičaru postigao sedam pogodaka, uz dve asistencije, što je bilo dovoljno da zapadne za oko funkcionerima na Čairu, koji su izrazili želju da ga dovedu, te bi visoki centarfor mogao da u narednim danima i zvanično postane prvo pojačanje Radničkog.

Podsetimo, na klupu Nišlija pred nove izazove seo je Nikola Trajković koji je preuzeo kormilo tima posle rastanka sa Draganom Šarcem, a pred novim šefom stručnog štaba je značajan posao i reorganizacija tima u saradnji sa rukovodstvom imajući u vidu da je niz igrača kojima je istekao ugovor poput Borisa Varge, Stefana Dinića, Nikole Andrića i Marka Đurišića napustio klub, dok je blizu i realizacija transfera Miljana Škrbića.



tagovi

Pavle IveljaGrafičarRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara