©Reuters
©Reuters

Ništa od dolaska beka: Zvezda i Larjea bez dogovora

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.02.24. | 16:43

Reprezentativac Kanade neće stići u Beograd

Planirala je Crvena zvezda da u poslednjem danu prelaznog roka realuizuje angažman još jednog pojačanja i da obezbedi zamenu za Kostu Nedeljkovića, međutim realizacija angažmana Ričija Larjee je propala, a šampion Srbije je odustao od ideje o dovođenju desnog beka.

Član Notingem Foresta i reprezentacije Kanade, bio je projektovan iz perspektive crveno-belih da zaoštri konkurenciju na poziciji koja je bila deficitarna i pre prodaje Nedeljkovića koji će ostati u Beogradu do leta, dok je peh koji je doživeo mladi defanzivac predstavljao dodatni povod da bude kontaktiran premijerligaš.

Izabrane vesti

Činjenica da će novi igrač Aston Vile biti van stroja mesec dana zbog povrede kuka uticala je da šampion Srbije, po preporuci Milana Borjana, kontaktira Notingem Forest, a iako su se klubovi u načelu dogovorili, prepreka je nastala u pregovorima sa igračem.

Pošto do angažmana Larjee nije došlo. jasno je da će se crveno-beli tokom proleća osloniti na Lazara Nikolića i Ognjena Mimovića, dok će za minute konkurisati i Kosta Nedeljković pošto se oporavi od povrede.


tagovi

FK Crvena zvezdaRiči LarejaNotingem Forest

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara