Lionel Mesi (AFP) i Kristijano Ronaldo (Reuters)
Lionel Mesi (AFP) i Kristijano Ronaldo (Reuters)

Ništa od poslednjeg plesa Mesija i Ronalda: Iz Majamija demantovali - to je netačno!

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.11.23. | 23:42

"Radujemo se što ćemo predstaviti naše igrače na prvoj međunarodnoj turneji Inter Majamija koja će biti objavljena u narednim nedeljama", poručuju iz američkog kluba

Od uzbuđenja do razočarenja u svega nekoliko sati. Nema sumnje da su se fudbalski zaljubljenici u dvojicu najvećih fudbalera današnjice, oni što su tokom čitavih njihovih karijera pratili uspehe Kristijana Ronalda i Lionela Mesija obradovali ovog utorka kada je u javnosti izašla informacija da će početkom naredne godine Portugalac i Argentinac još jednom ukrstiti koplja. Da će "odigrati poslednji ples". To se, pak, neće dogoditi! Makar ne u februaru, kako je glasila prvobitna informacija.

Naime, ranije u toku dana fudbalskom planetom odjeknula je vest da će tokom drugog meseca 2024. godine u Saudijskoj Arabiji održati Rijad Sizon kup u kojem će između ostalih učestvovati i Mesijem Inter majami, odnosno Ronaldov Al Nasr. Ipak, iz američkog kluba brzo su demantovali tu informaciju.

Izabrane vesti

"Ranije danas objavljeno je saopštenje u kojem se navodi da će Inter Majami igrati na Kupu Rijada. To je netačno. Ta vest je uključivala izjave pripisane vlasniku kluba Horheu Masu. Mas nije davao nikakve komentare, javno ili privatno, u vezi sa predsezonskom turnejom", navodi se u saopštenju Intera.

Iz Majamija poručuju da su već organzivali turneju za početak naredne godine i da će o tome uskoro obavestiti i javnost.

"Od prvog dana Inter Majami nastoji da bude glavni brend. U tom cilju, bili smo u razgovorima da odredimo naš predsezonski raspored za 2024. godinu. Radujemo se što ćemo predstaviti naše igrače na prvoj međunarodnoj turneji Inter Majamija koja će biti objavljena u narednim nedeljama", zaključili su iz Intera.


tagovi

Inter MajamiLionel MesiKristijano RonaldoAl Nasr

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara