(© MN Press)
(© MN Press)

Ništa od povratka u Vojvodinu: Nenad Lalatović ostaje u Subotici

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.12.23. | 13:04

Ni Litvanac Dambrauskas nije zainteresovan

Sa Nenadom Lalatovićem se nikad ne zna, ali se u Subotici zna: šef stručnog štaba Spartaka ostaje na klupi.

Mozzart Sportu je potvrđeno da temperamentni trener ne namerava da napusti sredinu u koju je maltene tek stigao. Iako je bilo nagoveštaja da bi mogao put Novom Sada, da opet predvodi Vojvodinu, koja se u međuvremenu rastala sa Rankom Popovićem, od toga posla neće biti ništa.

Izabrane vesti

Ne zato što Lalatović neće (ostavio je dobar utisak na „Karađorđu“ i doneo Lalama poslednji trofej u vidu Kupa Srbije), nego zato što smatra neozbiljnim da napusti ekipu koju je preuzeo sredinom novembra. I odmah uspeo da podigne Plave golubove, pošto su sa njim na čelu dobili tri utakmice u poslednjih pet kola.

Savladan je najpre IMT na krovu Tržnog centra „Stadion“, pa Radnik na domaćem terenu, a na kraju kalendarske 2023. i Novi Pazar u gostima. Svaki put po 1:0, što ilustruje Lalatovićeve principe rada i način na koji je uticao na promenu mentaliteta ekipe koja je pod komandom Aleksandra Kerkažova bila pri dnu tabele. Sad je već na deobi osmog mesta, sa lučanskom Mladosti, te Lalatović ostaje za kormilom.

To znači da će Vojvodina morati da potraži novo rešenje na klupi. Čini se teško izvodlljivim da to bude Valdas Dumbrauskas. Litvanski strateg je navodno saopštio posrednicima kako nije zainteresovan da više radi na Balkanu. Prethodno je vodio splitski Hajduk i Goricu u Hrvatskoj, Ludogorec u Bugarskoj, nedavno je dobio otkaz u Grčkoj (OFI).

PIŠE: Oliver NAGEL


tagovi

Nenad LalatovićMozzart Bet SuperligaSpartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara