Milton Lejendeker iz Njuelsa (©AFP)
Milton Lejendeker iz Njuelsa (©AFP)

Njuels se raspao: Lema poklanjao šakom i kapom, Sarmijento ide dalje (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.05.21. | 00:14

Neverovatan kiks defanzivca tima iz Rozarija – 1:0

Bio je Kup Argentina slamka spasa za Njuels old Bojs, da dobrim rezultatom popravi slab utisak sa ostalih frontova, ali ni u ovom takmičenju klub iz Rozarija nije našao sreću.

Štaviše, to kako su crveno-crni odigrali protiv Sarmijenta u šesnaestini finala Kupa je bio potpuni tragični raspad ekipe, koja je još jednom „dokazala“ da nije slučajno toliko loša ove sezone. Gosti su dobili obilate poklone, bili su dovoljno spremni i spretni da ih prihvate i da overe prolaz u narednu rundu takmičenja – 1:0.

Izabrane vesti

Čovek koji zaslužuje da mu iz Hunina pošalju makar bocu vina u znak zahvalnosti zove se Kristijan Lema, štoper je Njuelsa, ali je ove večeri bio najbolji igrač Sarmijenta.

Igrao se 36. minut kada je Lema ispred svog gola gradio loptu ispred Borasija, napadača gostujućeg tima, koji je uspeo da mu u toj borbi „izmakne stolicu“, ukrade loptu i gotovo iz mrtvog ugla proturi je ispod golmana u mrežu.

To, međutim, nije bio kraj ludorijama Kristijana Leme, već je šest minuta kasnije dobio prvi, a u 56. minutu i drugi žuti karton, pa je tim iz Rozarija ostao sa fudbalerom manje na terenu.

Mogao je Sarmijento mnogo ranije da reši sve dileme, da postigne još neki gol, mada je sve bilo gotovo u 82. minutu, kada je Fernadez dobio direktan crveni karton i ostavio Njuels sa devetoricom.

KUP ARGENTINE - ŠESNAESTINA FINALA

Ponedeljak

Njuels – Sarmijento  0:1 (0:1)

/Borasi 36/



tagovi

Njuels Old BojsSarmijentoArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara