Unaj Emeri (Reuters)
Unaj Emeri (Reuters)

Njukasl mora da traži novog trenera, Emeri je odbio

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.11.21. | 14:33

Španski stručnjak ostaje u Viljarealu

Digao je prašinu Viljarealov trener Unaj Emeri sinoćnjom izjavom da “nije rekao ‘ne’ ponudi Njukaslu i da ne zatvara nijedna vrata”. Nagovestio je da ozbiljno razmišlja o selidbi iz Španije nazad u Englesku ali izgleda de se pokajao.

Španski stručnjak je danas izdao zvanično saopštenje

Izabrane vesti

Bez obzira kolika buka se digla u nekoj drugoj zemlji, ovde je sve transaprentno i lojalno sa porodicom Rog i ekipom koja je za mene najvažnija. Viljareal je moja kuća i 100 odsto sam mu posvećen.

Iskreno, počastvovan sam interesovanjem velikog kluba, ali još sam zahvalniji što sam ovde gde jesam. Zato sam obavestio Fernanda Roga o želji da nastavim da budem deo ovog projekta. Privžrenost i poštovanje koje dobijam od kluba i mojih igrača je obostrano.

Želim da se zahvalim i navijačima za podšrku koju mi pružaju. Očekuje nas važan meč u nedelju i svi se nadamo pobedi. Vidimo se na stadionu”, poručio je Unaj Emeri preko Instagrama.

Dakle, situacija se smirila i baskijski stručnjak ostaje na klupi Žute podmornice iako su njegove reči sinoć 99 odsto izgledale kao opraštanje od kluba.

Njukasl je Emerija označio kao prvi da zameni smenjenog Stiva Brusa, verovatno mu je bio pripremio i bogatu ponudu, ali će morati da traži dalje…


tagovi

Unaj Emeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara