Usman Dembele (AFP)
Usman Dembele (AFP)

Njukasl nudi Dembeleu 15.000.000 godišnje + 15.000.000 evra za potpis

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.11.21. | 10:47

Barselona ne pronalazi zajednički jezik sa Francuzom koji za 35 dana ulazi u poslednjih šest meseci ugovora

Kako trenutno stvari stoje, budućnost Usmana Dembelea nije u Barseloni. Došao je Ćavi Ernandez na mesto trenera protekle nedelje, pokušao da ubedi Francuza da će biti važan šraf u igri Barselone i da bi mogao da postane jedan od najboljih igrača na svetu na svojoj poziciji, ali to bivšem fudbaleru Borusije Dortmund nije dovoljno. Dok Ćavi bezuspešno ubeđuje krilnog napadača, Uprava pokušava isto sa njegovim agentom Musom Sisokom. Katalonci su spremili atraktivnu ponudu u skladu sa trenutnom finansijskom krizom. Dembele nije bio zadovoljan, a Njukasl nudi novac koji Barsa i da hoće, ne može da isprati,

Prema pisanju Mundo Deprotiva, Svrake sa novim vlasnikom, princom od Saudijske Arabije Mohamedom bin Salmanom su spremne da francuskom fudbaleru ponude 15.000.000 evra godišnje, plus 15.000.000 evra bonusa za potpis budući da u januaru Dembele ulazi u poslednjih šest meseci ugovora. Pritom nezavisno od pomenutih cifara, spremna je provizija i za agenta. Za tačno 35 dana, premijerligaš će moći nesmetano da pregovara sa svojom transfer metom i tada će biti jasnije da li su Svrake na pragu velikog pojačanja.

Izabrane vesti

Momak rođen 1997. godine govori ljudima u Barseloni da želi da ostane u klubu, ali evidentno je da su mu apetiti mnogo veći od onoga što mu je ponuđeno. Već neko vreme važi za jednu od većih želja Mančester junajteda za naredno leto, ali očigledno da su Crveni Đavoli dobili ozbiljnog suparnika u Njukaslu koji je u ovom trenutku u pol poziciji u trci koja tek treba da počne.

U Barseloni ne žele da odustanu i veruju da će im se upornost na kraju isplatiti. Dok smišlja nove poteze kojima bi privolela Dembelea na potpis, uprava Barselone strahuje da bez obeštećenja izgubi igrača koji je avgusta 2017. godine plaćen Borusiji 135.000.000 evra. Odigrao je Francuz 120 mečeva za Barsu, postigao 30 i namestio 21 gol na svim takmičenjima, ali dosadašnji mandat na Kamp Nou su u većoj meri obeležile povrede zbog kojih je propustio čak 100 mečeva!



tagovi

BarselonaNjukaslUsman Dembele

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara