Serlot i Haland (©Reuters)
Serlot i Haland (©Reuters)

Norvežani ljuti na Halanda: Ne igra kao u Dortmundu

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.03.21. | 15:17

Mnogo slabiji u reprezentaciji

Neke fudbalske priče su iste, provlače se decenijama i jednako važe na svim meridijanima.

Često smo slušali kod nas optužbe na račun nekih igrača da u klubovima igraju mnogo bolje nego za reprezentaciju, a sada se takva teorija čuje u – Norveškoj. I to na račun Erlinga Halanda.

Izabrane vesti

Očekivali su Skandinavci da će im državni tim procvetati sa Halandom u špicu, ali nema ništa od toga. Srbija ih je izbacila sa puta ka Evropskom prvenstvu, a ni mundijalske kvalifikacije nisu počeli dobro, Turska ih je u Oslu pregazila sa 3:0.

I prst krivice odmah ide u pravcu Halanda.

Kada je u reprezentaciji ne igra sa samopouzdanjem kao u Dortmundu. Kada u Bundesligi izgubi loptu ili odigra pogrešan pas, lupi se po čelu, iznervira se i juri da ispravi grešku. A, ovde kada mu se to desi, samo se preda“, ocenio je Bernt Hulsker, bivši reprezentativac Norveške.

Kritički je nastrojen i Jon Arne Rise, nekadašnji osvajač Lige šampiona sa Liverpulom.

Halanda svi cene i hvale zbog reakcija na terenu i pokazanog karaktera kada igra za Dortmund, pogotovo kada stvari nisu dobre na terenu. Ali kada nosi dres Norveške ništa od toga se kod njega ne vidi“, rekao je Rise.

U ne baš tako veseloj atmosferi Norvežani će sutra gostovati u Podgorici ekipi Crne Gore, koja je dobila oba meča u prethodna dva kola kvalifikacija.


tagovi

reprezentacija NorveškeErling Haland

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara