Abraham Frimpong (©Starsport)
Abraham Frimpong (©Starsport)

Nova bomba u Mostaru: Posle Haskića Velež dovodi i Zvezdinog Frimponga

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.02.22. | 10:19

Ugovor na godinu i po dana

Mostarski Velež definitivno ne miruje ove zime. Već je nekoliko novih igrača zadužilo dres Rođenih, pre svih se tu ističe Nermin Haskić, koji je već nagovestio da će biti pravo pojačanje, pa je u dva prijateljska susreta postigao tri pogotka. Najavljivali su iz tabora Veleža da tu nije kraj, te da će igrački kadar biti dodatno ojačan.

I čini se da su prešli s reči na dela. Kako saznaje Mozzart Sport, u Mostar stiže nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde Abraham Frimpong. Fudbaler iz Gane će potpisati ugovor na godinu i po dana, a u Velež stiže kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa arapskim Al Ainom, gde se nije baš naigrao u prethodnoj polusezoni.

Izabrane vesti

Ovaj defanzivac je javnosti u regionu postao poznat po igrama za Crvenu Zvezdu, čiji je dres nosio u sezoni 2017/2018 kada je osvojena i šampionsku titulu. Frimpong je upisao 25 nastupa uz jedan postignut gol.

Osim Zvezde, u karijeri je nastupao za Vojvodinu, Napredak iz Kruševca, Ferencvaroša, te već pomenutog Al Aina iz kojeg bi trebao da u naredna dva dana stigne u Mostar.

Definitivno, ovo bi bilo veliko pojačanje za Velež, budući da su Rođeni prvi deo sezone odigrali ispod očekivanja, ali sudeći po novim imenima, evidentno je da neće odustati od cilja. Drugog uzastopnog izlaska na evropsku scenu, a sa Haskićem i Frimpongom to bi sigurno trebalo da bude mnogo lakše.


tagovi

VeležAbraham Frimpong

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara