Nova Čukina bomba: Đorđe Jovanović u Makabiju za 1.900.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.02.22. | 11:59

Ugovor na tri i po godine, plata 400.000 evra

Kakav transfer Čukaričkog! Doveo je Đorđa Jovanovića pre godinu dana kao slobodnog, gotovo zaboravljenog igrača, a sada ga prodaje u Izrael za skoro dva miliona evra!

Mladi napadač Brđana odlazi u Makabi Tel Aviv kod Mladena Krstajića, transfer je definitivno ugovoren, a kako saznje Mozzart Sport Čukarički će inkasirati 1.900.000 evra. A, u ugovoru će biti i bonusi, ako ih Jovanović ispuni dok bude u redovima žuto-plavih.

Izabrane vesti

Dva kluba su se sve dogovorila, Jovanović je već na putu ka Izraelu, čekaju ga lekarski pregledi, pa ako sve bude u redu, a nema razloga da ne bude, ugovor će biti potpisan.

Đorđe Jovanović će potpisati ugovor na tri i po godine, tokom kojih će zarađivati 400.000 evra po sezoni.

Makabi Tel Aviv je tražio pojačanja u finišu prelaznog roka, a Krstajićeva preporuka je bila da se uzme Đorđe Jovanović, u čije se kvalitete uverio u Superligi dok je bio trener TSC-a.

Jovanović je ponikao u Partizanu, ali u Humskoj gotovo da nije dobio pravu šansu. Otišao je najpre u belgijski Lokeren, pa španske Kadiz i Kartahenu, ali se u inostranstvu nije snašao. Vratio se u Srbiju, potpisao za Čukarički i – eksplodirao.

Na 36 utakmica u belo-crnom dresu postigao je 21 gol, dodao i tri asistencije, skrenuo pažnju na sebe. Dobar glas se čuo do Tel Aviva i eto, Jovanović je na putu da obuče plavo-žuto i zaigra za Makabi.


tagovi

Makabi Tel AvivĐorđe JovanovićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara