Komentari na vest

Nova drama u Humskoj: Nemanja Jović tužio Partizan i tražio raskid ugovora

d

duo VV

pre 11 meseci

da laze...ma nije moguce.
m

mozda

pre 11 meseci

su mu isplatili neki deo,a njih tuziva za onaj sto uzimaju od igraca na crno..a takvih slucajeva ima na tone u blizancima.
f

francuz II

pre 11 meseci

6 godina ste nam se smejali u faci kad su igraci zvezde tuzili klub sad KARMA. Sve se vraca sve se placa. A mi za 6 godina smo uradili vise od vas
b

brine

pre 11 meseci

Iz uprave se uvek čuje da su plate isplaćene na vreme, samo su zaboravili da kažu kome,igrači traže svoje to je njihov novac koji su zaradili ,a ovi iz uprave uvek u takvoj situaciji govore loše o igraču SRAMOTA
C

Cipiripi LE2

pre 11 meseci

Slucaj adresiran na FSS jer im oni vracaju dugove da mogu da registruju igrace i dobiju UEFA licencu
B

Bida

pre 11 meseci

Mislis na tvoj udbaski klub koga finansira kokeza surbatovic i nemanjina i veliki vas vodja ti i tvoja udbaska propaganda
a

ae

pre 11 meseci

Zvezdi ste se rugali...
Č

Čuvari vatre VV

pre 11 meseci

Kao igrač bio je beskoristan, otvara se jedno bonus mesto više i tu je Partizan na velikom dobitku, ali šta je sa njegovom ogromnom platom za uzrast i doprinos koji je dao. Ko je to procenio, ko jer odlučio da se gura, zamislite, ne 3 meseca, nekoliko utakmica, već drugu sezonu.Evo, usudiću se da kažem da VV ovde s sportske strane ne snose krivicu, ali zar oni ne bi trebali da brinu o finansijama. Zar ne bi trebali da neprekidno prate njegovu tržišnu vrednost i kako se kotira. Za to bi trebali biti stručni. Znači, ko god da ga je gurao treba da dobije momentalni otkaz. A za pare? Pa treba da nas tuži, možda su to najveće pare koje će u karijeri videti. Zašto ne bi kupio dva stana u BG na vodi i završio životni posao? Blago nama sa svima ovima. Njima dobro a mi na granici ludila. I neće da odu, imaju svu podršku jednog čoveka, jer on ih ne da.
C

Ciganpiše

pre 11 meseci

Meni je zanimljivo da se u ovoj tužbi pominju i igrači gurani za prodaju iz teleoptika, u prevodu menadžerski igrači-oni što su vam pokrali tu decu i gurali jovića za prodaju i gurali ga u derbiju zadnjih 30minuta gde je bio očajan a vama trebao rezultat, dobro se sećam toga.Tad sam rekao da će menadžeri sahraniti partizan čak pre dua V.V.Dozovite se pameti, tražite promene prvo u mlađim selekcijama,sve mlado po parkinzima će vam preuzeti pričama o inostranstvu i kešu, najezda je menadžera ove godine, guraće sve domaće po klubovima a prave priču da ne trebaju pojačanja iz inostranstva.
Z

Zadnja vest

pre 11 meseci

900hiljada dinara je dug. Pa odakle PFC-u toliko evrića. Samo Natho i Rikardo imaju više od deset sonića mesečno, ostali igraju za siću i zbog ogromne ljubavi. Partizan je život. Lele boške, što se učini od mini atletski klub...
G

GOST 510

pre 11 meseci

Jedina dobra stvar je što ćemo imati jednoga beskorisnog igrača manje u timu a koji je guran na štetu drugih.
b

batabane

pre 11 meseci

Čudo jedno,ne odigraš ništa ,a tražiš pare.Popovic direktan krivac za golove protiv Šerifa,naneo milionsku štetu klubu,sad i on trazi pare.Takodje i Markec i Jojic,a bili su dno dna.Potpišeš ugovor,posle toga ,samo sakupljas lopte,ali ugovor da se isplati.Strasno,ugovori moraju biti uslovljeni,i da zavise od ucinka,realizacije.Ovo ničemu ne vodi.Pare se trebaju zaraditi na terenu ,postignutim rezultatima.
K

Kumovi Vrbas

pre 11 meseci

batabane@ Ako nisi znao ugovori se sklapaju po Fifinim i Uefinim pravilima. Nijedan normalan fudbaler nece potpisati kumulativni ili linearni ugovor mimo Fifinih pravila, vec fiksni ugovor, i svaki klub to mora da ispuni ako igrac ne odbije da igra, ako ispunjava sve obaveze po ugovoru, onda klub mora to da plati, inace tuzba ide Fifi.
m

monteroo

pre 11 meseci

Partizan treba da tuzi njega,da plati tri godine uzaludnog guranja,da je igrao neki talentovani klinac dao 20golova za tri sezone...sad bi ga prodali bar za tri miliona...ovako se sramoti za neku sicu.
G

Gost555

pre 11 meseci

Bas tako.
v

vlah de

pre 11 meseci

Postali smo smesan klub
B

BokiUSA

pre 11 meseci

Postali ste klub koji smo mi bili dok smo prosili sa onim brojevima na dresu. Tada ste nam zeleli gasenje umiranje mrak katance itd itd. Zelim vam davse oporavite i stanete na noge. A da ne zaboravite da je sudbina bumerang i stalno ide u krug. To vazi i za nas...
s

samo jedan gost

pre 11 meseci

Haha, bas sam iznenadjen, a takve cvećke nam vode klub
a

agentbl

pre 11 meseci

ovo je netačno, proverena info
P

Pazi

pre 11 meseci

Ovo je tačno. Proverena info.
U

Urke777

pre 11 meseci

Ima potpisan ugovor po kojem mu je klub duzan nadoknadu. Igrao on dobro ili ne, imao visak ili manjak minuta, to nema veze, duzni su mu pare po ugovoru. Ovaj klinac od novca zivi kao i svi ostali. Grobari, ako imate problem, ili dodjite na stadion i kupite karte i napunite kasu, ili donirajte kao Ostoji za porez da se igraci (ili drzava) plate. Sta je problem? Vi ste avangarda, vama to ne bi smelo da bude strano. Poz
t

to je to

pre 11 meseci

Taman tako brate jrl neko hoce džabe da radi
K

Kina

pre 11 meseci

Taj mali blage veze nema, on moze igrati samo u Partizanu dok su ovi na vlasti.
e

e muko

pre 11 meseci

Biste tako pričali za njega. Sada kada traži svoje i ostali igrači isto onda nema pojma.
М

Мојне химен

pre 11 meseci

Циа,Биа,Фби,Илуминати,ко је сад крив?Ко то сме да подрива Партизан?

GoranDenHaag

pre 11 meseci

I treba da tuzi, tako je. Kakva oprastanja plata, ko kome danas sta oprasta, ima da mu daju sve do zadnjeg dinara.
R

RealNo1

pre 11 meseci

Добијао 5 пута више минута него што је заслужио и сад он тужи Партизан?
b

blablabla1

pre 11 meseci

Ti znas koliko je ko zasluzio? Radis negde kao trener ili samo lupas gluposti??
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

Tuzi jer mu se duguju pare i i treba da tuzi. Najbolje sad napadati njega zbog toga, a pretvarati se da su Vicelic i Vazura u pravu sto su ovoliko unistili klub.
A

Angeleski

pre 11 meseci

Nema Partizanu sreće dok ga vode ovakvi tipovi kao što su Vučelić i Vizura. Moraju što pre biti oterani iz kluba. Treba da ih je sramota dokle su doveli klub. Mijailović treba da preuzme kormilo.
M

Matori delija

pre 11 meseci

kakva bre "uprava napolje"! Potrebna je potpuna transformacija što znači privatizacija. To govorim i za Zvezdu čiji sam navijač. Time bi se potpuno odstranila politika, plaćeni navijači, mešetarenje sa menadžerima i gomila parazita, neznalica i podobnih kadrova.
a

a onda da

pre 11 meseci

Neki oligarh/tajkun ili ono samo kontroverzan lik radi šta i kako hoće, i to je to. Pravi razvojni klub, briga ga za rezultate ili sto drugih stvari koje niko neće da vidi ili da zamisli. Primer je Bugarska, likovi dodju malo se igraju i predaju klubove gradu, samo ostave ključ u vratima i odu. Svi se uhvate jednog primera a 100 negativnih niko neće da vidi ili primeti. A posle kukanje. Nismo mi neka od liga petice da neko dođe da pravi imidž i ulaže za prestiž.
J

Jel?

pre 11 meseci

Nadji lika koji ce da strivali 50-100 miliona u Zvezdu (ili Partizan). I sta on time dobija. Taj neko profit nece imati. A drzava gubi masine za pranje para. Hoces da Zvezda i Partizan prodju kao Vardar? Pa valjda si video u tom primeru na sta bi to licilo. Poenta je da drzava pomaze sport, ali i da se pridrzava pravila. E to kad se sredi, onda ce sve imati smisla.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

"Stalno smo u raskoraku da li da podižemo budžet ili da se prilagodimo našoj ligi i smanjujemo budžet. A planirani prihodi su uvek pet puta manji. Novac koji često nemamo stvaramo alhemijom. Da li bi privatizacija to rešila ne znam, ali znam da se sprema zakon koji daje klubovima mogućnost, ali ne i obavezu da se privatizuju. Mislim da se Zvezda neće u skorije vreme privatizovati." (Dr. Terzić, 4.6.2023)
k

kssk

pre 11 meseci

Vest da ce Jovic napustiti klub(pod kojim god okolnostima) je jedna dobra vest u morlu losih.
Т

Тодор

pre 11 meseci

Можда је мали Меси, алу у фкп ништа није показао, велика 0. Међутим, то што лоше игра, не значи да нема право на уговорени новац. Има уговор, имсју права и обавезе. Овде, као и у претходних 100 пута, намерно се акценат ставља на играча, а не на управу која катастрофално послује и "ради" свој посао.
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Ako su duzni i pokrenu protiv njih sudski postupak nema evropskih takmicenja.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

@Blade123 Pa APR je objavio izvestaj zakljucno sa 31.12.2022 da je dug CZV 75 miliona a Partizan 35 miliona.
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

mi kao klub koji igra Ls ima mogucnost da vrati ne 75 mil duga nego 575 mil duga.Od Lige sampiona sponzora,tv prava i mozda se jos neko zezne i uleti kao sponzor u Zvezdu.A Partizan od Vucelica,Vazure i ostalih koji tek igraju kvalifikacije za Ligu Konferencije i to pitanje dal ce da udju u grupnu fazu tog takmicenja i ko ce posle da naleti i dal ce da prodju plus od ozbiljnih pojacanja na vidiku nema nikog.Tako da druze moj ja kao Zvezdas se vise brinem za vas i vasih 35mil duga nego za Zvezdinih 75.Pozdrav
V

Vaahn88

pre 11 meseci

Da li si ti realan??? Zvezda poslednjih 7 godina ili igra LŠ ili LE. Da li stvarno misliš da je neko ne bi blokirao??? Mnogo lažeš dečače, od toga raste nos.
D

Dragan 1985

pre 11 meseci

Bane1989Ns@ Moja cerka od 13 godina ne bi se nalupetala toliko. To sto si ti napisao je za rubriku verovali ili ne
G

Gostujući

pre 11 meseci

Svi treba isto da urade, da ogole ovu trulež, verovatno nikad vecu u istoriji kluba!
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Iskreno bice tesko zameniti ovako dobrog fudbalera kao sto je bio Nemanja Jovic videla se klasa.Srecno majstore mnogo si dao Partizanu.Treba kao zamenu dovesti Marka Rihtera za napadaca.
D

DukishKg

pre 11 meseci

Kada već pišete ovakve tekstove za klick-bait,možete i toliko da počastite redovne čitaoce sa makar ciframa o kolikim parama je reč. Kod Zvezde se zna sve, a ovamo se ne zna ništa.
j

juve, barca, real, city

pre 11 meseci

Kakve veze ima Srbija i naš porez sa nekim lesterom, realom, barsom itd?? Da li u tim državama takođe leče decu sms porukama?? Briga me za pantera, kampaca, motiku itd. Hajde da rešimo neke bitnije stvari u državi
D

Dja Djedje

pre 11 meseci

Zašto ne napišete ko je menadžer ovog dečka koji je operisan od fudbala i pozabavite se pozadinom njegovog bitisanja u Partizanu već par godina? Nije novinarstvo samo puko prenošenje informacija uz pomoć copy-paste funkcije.
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

Bezveze skreces sa teme. Ovde je daleko vece pitanje gdje su pare koje su momku trebale biti isplacene po slovu ugovora i dokle ce vise Vucelic i Vazura da unistavaju Partizan.
D

Došla maca

pre 11 meseci

sa dva katanca. Drugi ce mećemo,u junu kad se srećemo?!
J

Ja ne brinem

pre 11 meseci

Kad nema katance za 76 milona i jos se dovode igraci od 3 miliona, nece da bude ni katance za 36 milona i igrace na pozajmicama.
p

pace

pre 11 meseci

samo vi sa juzne tribine koji primate pare od kluba cutite i dalje fk partizan je da znate pred gasenjem
G

GostSombor

pre 11 meseci

Prvi u nizu.Sad ce ostali.
G

Gost23

pre 11 meseci

Uprava NAPOLJE! Nova uprava, pa onda tim...
p

poiyres

pre 11 meseci

ispref humske, niko.....
a

a gde je novac.?

pre 11 meseci

Nema logike, partizan duguje 36 miliona i raspada se bukvalno a zvezda duguje 77 miliona i tu je sve med i mleku / raj na zemlji??!
@

@ssss

pre 11 meseci

Naravno da nema logike.Ovi kod koji teče med i mleko dobijaju novac od države!
n

nck

pre 11 meseci

Real, Barsa, Juventus itd duguju stotine miliona pa opstaju i u vrhu su. Ne možeš da porediš babe i žabe.. ni Zvezdi i Partizan
M

Mladenug

pre 11 meseci

Ima logike, samo sto ti citas sta portali pisu. Nije isto imati 70M rasporedjeno u mjesecne obaveze po 500k, bez dospjelog duga i 36M gdje ti ocigledno imas dospjelog duga (kasnjenja) ko zna koliko. Novinari bi mogli malo da upoznaju citaoce sa vestama duga. Moze neko biti duzan 50.000e sa ratom od 250e koja mu ne ugrozava egzistenciju, a neko moze biti duzan 3.000e i nema odakle da ga vrati. Pozdrav
P

Pedja108

pre 11 meseci

Ako tako gledas, Real ili Barselona duguju stotine miliona evra, pa dolaze igraci. Zvezda ce samo od ove sezone u ls dobiti izmedju 20 i 30 miliona evra. Poenta je da isplacujes plate, da klub posluje. A kakvo je stanje u Partizanu, cudilo bi me da iko dodje. Ne verujem ni da ce neki ozbiljniji trener da dodje, tako da ce vam verovatno Duljaj biti tu do daljnjeg.
s

sacuvaj me boze

pre 11 meseci

nije tebi lako
z

zvezda i da

pre 11 meseci

Duguje 500mil ima osnovano pravo,jer je za isto toliko puta veci klub od partizana
B

Blade123

pre 11 meseci

Ti stvarno veruješ u tu bajku da posle 6 sezona za redom u LŠ/LE CZ ima veći dug nego pre 6 godina i to duplo od tima koji se raspada po svim šavovima?!Hahahahhaha, molim te...Nađi izjavu Đurića od pre dve nedelje koji kaže da je partizanov dug preko 100 miliona ali se to tako dobro krije da prelazi sve granice...
@

@nck

pre 11 meseci

Kralju to su timovi ciji godisnji budzet i infrastruktura, tim mogu za godinu dve da otplate dug, dog Zvezdin(i Partizanov dug) rastu, a nemaju cim da ih otplate. Ti klubovi samo na ime prodaje dresova godisnje zarade desetine miliona.
S

Srdjan88

pre 11 meseci

I u Zvezdi bi bio raspad da ne igraju Evropu. Zvezda za sledecu sezonu ima sigurnih 30m od LS plus neka prodaja, dakle realno je da se prihoduje 40m+ za sledecu sezonu. I nece se dug nista smanjiti ali time moze da se ima opet jak tim i dug drzi na ovom nivou. Zvezda i kada udje u LE dug raste jer je ovo preskup tim da bi ga placao tim parama. Onda moras prodavati i kada toga nema ode se u minus jedno 10m za sezonu. Bez nekih ozbiljnih transfera ni Zvezda nece nikada izaci iz finansijske dubioze. Evropa je samo odrzava u zivotu a velika je sreca sto je igraju redovno i sto osnivanjem LK bukvalno kao sampioni ne mogu da ostanu bar bez nje sto uvijek donese bar 10m od toga. Pravi problem je sto nema velikih transfera.
V

Visente Del Boske

pre 11 meseci

Razlika je u tome sto smo mi za razliku od vas svetski i evropski velikan,to je isto kao da poredis real i sevilju,real moze da duguje i milijardu evra i opet ce normalno da funkcionise dok bi sevilja sa dugom od 300 miliona bankrotirala.
V

Visente Del Boske

pre 11 meseci

Terza uzmi im Rikarda.
g

gostttt

pre 11 meseci

sta ce on zvezdi? nista bolji od pesica
Z

Zoran Pfc Ilic Lomnica

pre 11 meseci

Puna podrska za upravu!
A

Aebre

pre 11 meseci

Od vas zvezdasa sigurno najveca podrska
S

Soko

pre 11 meseci

Iz ovih komentara vidi se da smo kao narod otisli u... Postoje ugovori i pravila a to sto si angazovao nekoga ko nema kvalitet nije njegov vec tvoj problem. Sta je nas problem sto uprava nema nikakva znanja a mi je drzimo.
9

95

pre 11 meseci

Zvezdina šampionska generacija predvodjena Slavišom Stojanovićem i Nikolom Mihajlovićem je za celu sezonu primila tri plate. Sami su renovirali svaličionice, farbali ogradu,plaćali putovanja... E to su časovi ljubavi gospodo

Miodrag Serafimoski

pre 11 meseci

Mijailovic ja mislim😀
M

Menadžer 22

pre 11 meseci

I neka kaže ko mu je menadžer, i kako je igraju u prvih 11!!??
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Dobio poziv za mladu reprezentaciju i niko iz kluba ga nije obavestio? Trener slučajno video poziv na mejlu? Primerak ostavili na stolu za masažu? Kakvo DNO !!! TOTALNO RASULO !!!
v

vidoviti

pre 11 meseci

Ovo nije uopste nova vest,i nije on jedini ali dobro ima onih koji jos cute
p

perinco

pre 11 meseci

Pa.ovaj treba da plati sto je (ne)igrao u Partizanu,a ne oni njemu!!!
S

Shevchenko

pre 11 meseci

Polako se slazu kockice za sledecu sezonu....Duljaj produzio ugovor,ovaj tuzi....sve je na svom mestu za odbranu 4. mesta
S

Saša Le

pre 11 meseci

Duguje se igračima po tri plate i ko zna koliko ostalim zaposlenima u klubu. A ovamo se Vazura razmeće da će vratiti Đurđevića kome je cena par milki.
D

Dragan 1985

pre 11 meseci

Jedina dobra stvar kada je Dragan Djuric bio predsednik Partizana je da su godisnje plate bile od 50 000 do 100 000 evra, budzet ne sme biti veci od 10 miliona evra...pa ko hoce neka potpise, ko nece dovidjenja. Dosli Vucelic i Vazura u decembru 2015 godine i vremenom su budzet digli sa 10 miliona evra na 20 miliona evra, i to je dovelo do ovakve situacije u Partizanu.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Cekamo saopstenje kluba da nam objasne kako Jovic nije u pravu i da cemo pobediti u Lozani.
G

Gola Istina

pre 11 meseci

Nema vise Latinske odbrane , dobijali ste onda, sada ?
R

Repac Plandiste

pre 11 meseci

E to su ti bocni udari o kojima je pricao Vazura i Vucela i zbog kojih je izgubljena titula. Pare, kakve bre pare pa ti treba da platis Partizanu sto te je promovisao u jednog od najboljih mladih igrača u Evropi, drugog u stvari iza Belingema iz Borusije Dortmund. Sa ovim su se složili...
J

Ja Aleksa

pre 11 meseci

Dal" moguce da si ovo napisao, leba ti? Najboli mladi igrac, nijr mi u ligi a kamoli dalje.
G

Gost RS

pre 11 meseci

Bočni udari zboh kojih je izgubljena TITULA,ej...ne nemate kvalitet ni za 2. mjesto. Ako stvarno vjeruješ u ovo što si napisao svaka ti čast. Pa da je drugi najbolji mladi igrač Evrope već bi ga dobro naplatili.
M

Mop

pre 11 meseci

Sa čovekom se uglavnom po pitanju sporta ne slažem ali očigledno se sprda. Sarkazam ne znate šta je. Ko ovde komentariše🤦‍♂️. On je Zvezdaš. Mada ovi naši genijalci iz uprave su stvarno pisali da je supertalenat koji će vredeti preko 10 miliona. Pa ovaj ni za Letonsku ligu nije.
R

Repac Plandiste

pre 11 meseci

Jos samo da dodam da je Duljalj jedan od najboljih trenera u Evropi i da ga trenutno traze najmanje cetiri kluba iz lige petice ali za Partizan nema zime jer jedan od najboljih mladih trenera Alfred Nadj ceka ko zapeta Puska. Sa ovim su se složili...
t

tviter.glavonjero

pre 11 meseci

Daj toga Ostoju u fudbalski klub da i nama opozicionarima svane. Ne interesuje me ima da plate.
m

mbmbr

pre 11 meseci

Aka bre, tako i treba! Treba da povuce i ostale pa da ode I uprava I ova nas sastav koji ne moze sa cukom da igra pa da krenemo cisti sa nule! odlican tajming i moja podrska Jovicu za kog se nadam da ce nekad pokazati da je dobar fudbaler - trenutno superligaski prosek s tim sto verovatno nije samo do njega.
L

Ludilo mozga

pre 11 meseci

Koliko su bedni ovi iz uprave sa sve covekom koji ih je tu postavio. Ne kapiram samo toliku mržnju prema Partizanu, ali nećete uspeti da ugasite Partizan a doci ćete i vi sa druge strane na naplatu kad tad.
G

Gisthjk

pre 11 meseci

Dobar ti je nik, odlicno te opisuje. Da je neko hteo da vas ugasi, samo je trebalo da vam ne placa licence, transfere i dugovanja svih ovih godina. Vec biste bili bivsi. Tako da je bolje da se ne tripujete, niko vas nece da gasi, jer da je hteo, bili biste bivsi jos pre 3-4 godine.
G

GostGostuje

pre 11 meseci

Butterfly effect , jesi cuo za taj izraz? E to se vama desava sad . Samo sto mi nismo uradili ono sto bi vi uradili , a to su direktni porez i od glavnih vam konkurenata da vas jos vise ukanalimo. Gledaj i pati se . I vise od ovoga ste zasluzili zbog vasih djela i vasih funcionera u proslosti . Dok je Zvijezda gubila Evropu, nije niko placao dugove i licence kao danas Partizanu . Placete Kako Vucic vas unistava, a on vam platio licence za Evropu, napravio Milionski tim u Kosarku, doveo Zeljka za 2-3 miliona po sezoni. Jesi li se kad zapitao odakle Partizanu odjednom tolike pare u Kosarku ? Odakle za tolike samo plate igracima ? Znas li u fudbal koliki su vam raskodi? Odakle sve to ? Prije nego sto places kao Stanoje istrazi malo vise. Treba zvalavog da blagosiljate jer da vam nije njega i NK Partizan i SD NEBI POSTOJALO ZAPAMTI.
r

realan 2

pre 11 meseci

@GostGostuje da ga blagosiljamo za milostinju od drzavnih para? pa sta onda vi treba da radite,da nije dosao na vlast jos uvek pehar i trofej ne bi videli?!
2

225883

pre 11 meseci

Smejali su se Zvezdi kad su nas tuzili igraci, nisu imali sampon da se kupaju i kad nije bilo struje. To isto i vas ceka. Dosla vam maca na vratanca.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

I smejacemo se opet kad Borjan dodje po svoje milione!

Bojank91

pre 11 meseci

Došao je i taj dan, pray for Partizan.
K

Kumovi Vrbas

pre 11 meseci

Zbog ovakvih stvari je Partizan cetvrti. Ja sam jos u Martu komentarisao da Partizan gubi ili igra neresene utakmice jer igracima kasni plata. Mislim da je sad svima jasno zasto je Partizan izgubio od Mladost Gat 4:0, od Surdulice 2:1, sa Radnickim K. 1:1, sa Serifom 3:1, od Cukarickog dva puta izgubio 1:0...upravo zbog toga jer su igraci sabotirali klub zbog neisplacenih zarada. Stolica, Petric i Duljaj su to sve znali i cutali. Stanojevic kada je osetio besparicu digao sidro na vreme. Za sve je kriva uprava jer potpisuje ugovore na 3 godine sa ogromnom i nerealnom platom koje Partizan ne moze da ispuni. Nema prodaje igraca, nema LS i LE, a oni dizu budzet na 20 miliona evra, treba zbog toga da odgovaraju. Najbolje resenje za Partizan je da ispadnu iz kvalifikacija za LK jer samo tako moze uprava da ode.
r

rosen

pre 11 meseci

Časovi ljubavi, familija…
s

sps.ds.partizani

pre 11 meseci

Resenje je, zavrnuti slavinu svima ali apsolutno svima, dovesti nekog ko Taribo Vesta u Partizan, vratiti reprezentativce u Partizan, sledece pa da liga padne na 20 mesto, i eto Partizana na vrhu.
I

IVAN 82

pre 11 meseci

Vidim neki kazu ovo je odlicna vest, misle da ako bude jos ovakvih stvari da ce ova 2 unistitelja Partizana dati ostavke.NECE NI da ostsnu da igraju sa juniorima. NECE DOK god se mi ne okupimo i ne isteramo ovo zlo koje ce Partizan da nam sahrani. Samo lazu, ismisljaju, izvrcu. Nivo nesposobnosti ove dvojice uci ce u knjigu rekorda. Dajte braco Partizanovci da se nekako organizujemo ispred stadiona i trazimo hitnu smenu ove uprave!!
p

prti

pre 11 meseci

Ajde odmah ispred humse svih 225 da se skupite pusti pisanje po portalima...
@

@

pre 11 meseci

A mislis da je sve nesposobnost? Ili je nesto drugo u pitanju
a

a1234

pre 11 meseci

Dečko nema kvalitet za Teloptik...bar jedna dobra stvar danas za Partizan.Dečka guraju od mlađih kategorija, za tri godine ima dobra 3 meseca fudbala.Za 2,3 godine eto njega U Čukaričkom da oživi karijeru
ž

žaklinaa

pre 11 meseci

Momak je bukvalno neupotrebljiv. Uzuzetno loš igrač.
С

Стари гробар

pre 11 meseci

Чукарички је за њега друга галаксија...Сурдулица, Јавор, Лучани су његов плафон...овде се ради да му је менаџер (Марко Ломић, бивши бек) напунио главу како му је пронашао клуб и хоће да оде без обештећења за клуб и ставе себи у џеп...наравно да му требају исплатити све по уговору, али мали више ногом не сме крочити у клуб који је од њега направио фудбалера, наплатио бих му сваки дан у омладинској школи...путуј игумане
@

@stari...

pre 11 meseci

Pa jel krš fudbaler ili je Partizan napravio vrednog fudbalera od njega?
E

Emperador

pre 11 meseci

Jel Terza i ovo namestio?

Crno Beli Partizan

pre 11 meseci

Navodno ipak nije tužio klub, barem tako kaže njegov menadžer.
J

Jelenko P

pre 11 meseci

Kamo srece da ode i to zajedno sa ovim lopovima iz uprave.
n

neeee

pre 11 meseci

neee vidi se kraj krizee,cekamo sms pomoc,gasenje struje,pecurke po stadionu,nema sampona,dovodjenje igraca iz srpske lige,i tako jos po nesto...pa da se izjednacite sa nama i nosom situacijom,a za neosvajanje titula 6 godina ko mi,tu ste izjednaceni sad,a ima vremena i da nas preteknete za koju :)
N

Nekoiznutra.

pre 11 meseci

Stanje je malo reci katastofalno, od odrzavanja stadiona i terena preko menze do plate zaposlenih i igrackog kadra. Plata nema vec mesecima, od drzave se trazilo novca za licencu i za smanjenje poreza preko sponzorstva kineza koji su preko placanja poreza Partizanu sebi smanjli porez na dobit. Marko Lomic inace menadzer Jovica suruje sa ramadanijem tako da me ne cudi nista. A smejali smo se komsijama za struju ali ovo nase nesmem ni da zamislim sta nas ceka.
N

NeCvetaCvece

pre 11 meseci

Ne cveta cveće u crno preduzeće:)))Od kada nema Tola nema ni titula, a ni priliva sumnjivih miliona i katanci sa kojima su partizani zveckali sada stižu kao bumerang:)))
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Menadžer igrača: "Igrač je na moru i nije istina da je tužio klub zbog neisplaćenih zarada". Šta kaže Veće za rešavanje sporova FSS?
$

$$$yy$yyyi87

pre 11 meseci

tttty5xuh7z7z7f7uez6zzztttfeorzgztrtfewuzorze
r

realan 2

pre 11 meseci

samo nek tuzi, nek svi traze svoje pare... pre ce ova dvojica lazova da odu....
c

cccccc..

pre 11 meseci

Zlocin i kazna u FK Partizanu. Ustvari samo zlocin a kazna je za nas navijace.
r

riđobradi

pre 11 meseci

ovo bi mogla da bude win-win kombinacija. Oslobodimo se fudbalske neznalice i ovo bude kap koja će preliti čašu da se oslobodimo ovih šabana u upravi
D

Dragan Z.

pre 11 meseci

Odlicna kombinacija - dogovor izmedju uprave i menadzera igraca. Mali dobija raskid, Partizan ostaje bez obestecenja. Njegov menadzer uzme masnu proviziju od novog kluba sto dovodi mladog igraca bez obestecenja i podeli to sa Vazurom i Vucelom. Svima dobro osim Partizanu.
n

neko treci

pre 11 meseci

Mi gorbari smo krivi.Dozvolili smo razne podele i da ne mozemo da se organizujemo da dodjemo ispred stadiona i da ne idemo dok im ne vidimo ledja.Ja prvi sam prelazio 150 km u jednom pravcu i dolazio 2 puta sedmicno da gledam fudbal i kosarku.Al sada osecam prazninu i nemam zelju da menjam bilo sta
i

ime gosta osta osta

pre 11 meseci

gledaj klub iz svog grada. lokal patriotizam nista a?
D

Dr Dragon

pre 11 meseci

UPRAVA NAPOLJE
a

aca sd

pre 11 meseci

Cemu ovakvi koment.naivaca.Dobro se zna ko i kada je naredio akciju rusenja Partizana...Tek kada on ode sledi Kalcopoli i u rupi nece biti dobro...
g

gostgost

pre 11 meseci

E Kalco Kalco, lako se izdas
a

arapi rusi

pre 11 meseci

Pomoc drzave. Umire nada gotov je san,sampion je opet partizan. A da,ipak ne. Nego da nije ono qrva umire qrva gasi se bahahahahahahhaha ma idemo breeeeeeeeeeeeeeeeeee
б

боске

pre 11 meseci

Лажна информација
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Ajd čemu drama sad će legnu pare od Asana i milionske klauzule od Sadika. Inače gde je i šta radi Sadik? Što se spalo od 8 tekstova dnevno do 0 mesečno?
F

Fußballspieler

pre 11 meseci

Ovaj dečko pre može da bude maskota nego zaštitno lice. Sad će Vazura i njemu da zabrani da pije kafu u Zemunelu. U svakom slučaju podržavam ga da traži na bilo koji način da mu se isplati ono što mu se duguje!
m

ma nek

pre 11 meseci

rade šta hoće, uskoro im kraj a onda ćemo da sredimo stvari kako treba....
e

eh bre

pre 11 meseci

kada su tuzili zvezdu uzivali su jugosloveni...
x

xhee

pre 11 meseci

Prave dugove, otimaju stadion, ruse ga, prave zgrade i trzne centre, FKP se seli na nacionalni stadion.
B

Baneeee

pre 11 meseci

Nije igrao nista, menadzer ne moze da proda, a gori mu.......... ko je u fudbalu zna sta pricam
p

pietrus

pre 11 meseci

vazuru je zeka doveo...... otud sve ovo....
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Plus su odlučili da Duljaj ostaje! Zvezda ne mora da brine do 2027. Dupla kruna zagarantovana!
д

дуда

pre 11 meseci

да ..хвала..Али знали смо то и прије вас...Распаљотка вам је клуб.Не брини дух који лебди ће вас пумпати у кошарци да би били пос контролом.У распаду сте у свим спортовима.е сад за боћање не знам
P

Pa ono

pre 11 meseci

Zvezda Crvena ne brine od 2012. Posle incidenta iz 2017. prvenstvo se rešava od decembra.
S

SeverKoreanArmy

pre 11 meseci

Nisi dodao kako je sve to spontano, kako se tu duh nista ne pita i kako nema veze sa ovim unistenjem Partizana. Polako, plakacete opet, blizi se kraj...
U

Uuuuuuhhhhh

pre 11 meseci

Tako je breeeeeeeeee!!!!!!!
s

sg018

pre 11 meseci

polako, i kod vas ce biti Posalji sms za pomoc 2334 za svoj PARTIZAN
Z

Zvezdasnbgd

pre 11 meseci

Oni samo košarku prate

ZetaReticuli

pre 11 meseci

Samo im ovde fali mnoooogo više para... Plus ih ni njihovi sada već bivši navijači ne vole. U košarci su kratki, koliko ono beše, 7 miliona za porez, ovde računaj puta 10, a bar 10 puta manje ljudi spremnih da doniraju. Zvecka katanac koliko vidim
s

samo

pre 11 meseci

Sto je njih toliko malo,da ti sms-ovi sto stignu nece pokriti ni benzin za kosenje trave
N

Noke

pre 11 meseci

Ovo je odlicna vest za navijace Partizana. Dace Bog da ga vise ne gledamo u basem dresu i da Vucelic i Vazura odgovaraju za ovo
@

@noke

pre 11 meseci

...da odgovaraju??? kada je bilo ko odgovarao za neisplacene plate igracima?...a i kada je bilo ko iz partizana govorio istinu kada su plate igraca u pitanju?
F

Faust

pre 11 meseci

Ako je Partizan dao ovom dečku platu od nekoliko stotina hiljada evra onda zaista zaslužuju da se ugase. A fudbal je stvarno otišao dođavola od kad svaka šuša može da se obezbedi za ceo život od jednog ugovora i to u našoj ligi. Ovaj dečko nema pojma, nekad su igrači njegovov kvaliteta igrali u Beogradskoj zoni.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Ne! Zamisli koliko mu nisu plaćali kada se toliko nagomilalo i zamisli koliko su lagali i lažu u vezi svega! Teška agonija!
h

hej

pre 11 meseci

Pa i dan danas su igrači njegovog kvaliteta u beogradskoj zoni, samo sto ih ima i u Partizanu.
N

News

pre 11 meseci

Zasto ne bi njemu dali platu kao krilu kad Andrade ima platu od 750k evra.
Г

Григорије Чварковић

pre 11 meseci

Стрпи се друже мало, само да нам легну паре од Асана јер то сигурно добијамо на суду. Тако бар рече Вазура.
s

srecko katanac!

pre 11 meseci

jel me neko zvao?
W

Www

pre 11 meseci

Kao grobaru drago mi je da cujem svqku losu vest dok su vucelic, vazura i ekipa tu..
M

Mop

pre 11 meseci

Izgleda da je sve džaba. Ovi ne nameravaju da idu nikako. I opet ponavljam gde je onaj Iliev sad da se javi i objasni kako je sve na vreme što se plata tiče. Ajde što su nesposobni za funkcije na kojima se nalaze već su i teški lažovi
t

tviter.glavonjero

pre 11 meseci

Mope ti nisi bio ja stadionu deset godina, ti nemas pravo glasa.
E

Emaa

pre 11 meseci

LMAO SKILL ISSUE
v

vv

pre 11 meseci

Ma laze mali, Vucela i Vazura su u pravu, nemamo dugovanja, niti je stanje lose, ovo opozicija namesta VV, a s druge strane kako igras dobro si se i setio da sam odes kad ne znas nista, samo da posle ne bude ako slucajno postane solidan igrac kako ga nismo prodali, zadrzali ili ostalo jer mali 2 godine igra svaki moguci mec u svim takmicenjima i nista pokazao nije. menadzerska kombinacija Ramadani.
N

News

pre 11 meseci

Ko jos veruje Vazuri, Terzicu i slicnim njima. Imas na YouTube zapise gde oni kazu jedno ovaj mesec a drugi mesec kazu nesto drugo. Od visine plata,obestecenja ,dugova itd. Sve im ide ali ne i matematika .
J

Joksa1986

pre 11 meseci

Jovic nije Ramadanijev igrac vec onog vaseg nesretnog bivseg fudbalera Marka Lomica.
R

Realan skroz

pre 11 meseci

Svako svoja prava treba da trazi. Kao sto ja i svi mi nebismo voleli da nam ne bude placeno za nas posao tako i sportisti. E sad sto rukovodstvo klubova spinuje i napravi od ovakvih situacija izdajnike to je vec problem celokupnog drustva....

PFK NIŠ

pre 11 meseci

Pisao sam ovde, slede samo novi problemi i propast, a ne novi trener, uprava i igraci... A sve zbog jednog coveka koji uziva da gleda kako propada Partizan, i naravno, on licno ne dozvoljava da se promeni uprava.
t

ti

pre 11 meseci

si pisao?😲
@

@pfk

pre 11 meseci

..odakle onda istom tom coveku interes da gurne milione u kk partizan, ako na tog mislis?
G

Gost999

pre 11 meseci

Da nije tog jednog coveka, jos pre 3 godine bi bio katanac. Odrzava vas u zivotu placanjem licenci, transfera, dugovanja igracima, ne bi me cudilo ni da ovaj dug plati kao sto je i onima kojima je zabranjen ulaz. Dao vam 100 miliona za kk, ulozio debele pare u rk, vk, ok, i vi ga i dalje pljujete. Jeste nezahvalni.
I

Ivke88

pre 11 meseci

Jel to onaj čovek sto vam obezbedio najveći budzet u košarci?
R

Raša P

pre 11 meseci

Zečević je taj čovek koji čuva upravu!!!
m

moca uprava

pre 11 meseci

Kako jos uvek ovaj fazura i fucelic mogu da sede tamo? Jel ima neki zakon za okupaciju?
y

yui

pre 11 meseci

Ajde batali ove fraze fazura i fucelic..nemas 3 godine
R

Ralan Grobar

pre 11 meseci

Dugovi moraju da se plate. Fudbaler je u pravu. Ovi iz uprave što lažu i mažu u ćorku. A što se tiče konkretno ovog "igrač" teška prevara i bolje da ide.
D

DS1989

pre 11 meseci

Mi smo ovo prolazili i nisam bas 100 posto saglasan. Naravno covek trazi svoje pare i ima apsolutno pravo na to. Ali gledaj ovako ako tuzi Partizan a vi stanete na noge za 5,6 godina nemoj da se vraca i glumi Partizanovo dete. Ja sam Zvezdas i meni Vesovic ili ovaj Srdjan Mijailovic ne bi prisli stadionu. Zvezda ima najbolji primer gde Mijailovic tuzi klub s gde u isto vreme Dauda ne da nece da tuzi klub nego od Vitesea trazi da plate obestecenje Zvezdi. Kada su ga pitali zasto on kaze da nije bilo tog kluba ne bi bilo ni mene kao fudbalera. U isto vreme veliki "zvezdasi" su tuzili klub. Ne treba se uvek paliti na zvezdastvo i grobarstvo vec gledati ko je covek a ko je smrad.
M

Mjv

pre 11 meseci

Ma dugovi mora da se plate Asanu ili nekom strancu koji ovde dolazi zbog para, ali klinac koga gaje od 10godina, sve su ga naucili da tuzi klub je za mene nenormalno. Pisem ovo kao zvezdas jer me i tamo to nerviralo kad je bilo. Znaci sve su ti dali, napravili te u igraca, izbrendirali, dali nenormalnu platu za tvoje godine i ti tuzis. Idi sedi tamo dogovori se, kazi uzmite bar 800.000 za mene, 500, milion ja hocu da idem imate tu opciju i da odem za dzabe. Sigurno nisu rekli idi za dzabe
M

Munginjo

pre 11 meseci

Neka ide decko, a kad smenite Vucelu i Vazura da pricamo o fudbalu...
P

Pera genije

pre 11 meseci

I kad raskine ugovor gde će? U Teleoptik?
V

Vasilis

pre 11 meseci

Sta da radite grobari, Ostoja se bolje kotira kod prvorodjenog od tandema V-V i zato se lova pumpa u KK a FK ide pod katanac.
s

sh

pre 11 meseci

Nije bas dobro kotiran kao ova 2 vasa al dobro, ima vremena
E

Ehoo

pre 11 meseci

Stize katanac.
e

ejj

pre 11 meseci

Dosla karma na jugoslovenska vrata
Y

Yui

pre 11 meseci

U vreme toleta samo ste jednom bili 3 ,pa pogledaj sad Partizana..
G

Gost1111

pre 11 meseci

Protesti jos traju nece ni ovaj vas jos dugooo