Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Nova frka u Barsi, Mesi ignoriše stručni štab, Setjen već precrtan? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.06.20. | 11:44

Eder Sarabija ponovo u fokusu javnosti na Pirinejima

Potenciranje navodnih sudijskih grešaka u Realovu korist moglo je da posluži kao alibi, ali nije moglo da traje doveka. Barselona ne igra dobro i nikakva opravdanja to ne mogu da zamaskiraju. I čini se da su i na stadionu Kamp Nou toga i te kako svesni o čemu svedoči i poslednji incident u timu.

Ništa strašno, ali jeste detalj koji govori u prilog tvrdnjama španskih novinara da su odnosi u svlačionici bespovratno oštećeni, odnosno da je ekipa izgubila poverenje u šefa struke Kikea Setjena. Tokom utakmice sa Seltom, pri vođstvu Barselone od 2:1, pauza da se igrači osveže. Setjenov pomoćnik Eder Sarabija prilazi sa željom da Lionelu Mesiju da nekakve instrukcije za nastavak meča – inače završen rezultatom 2:2 – ali ga Argentinac potpuno ignoriše. Okreće mu leđa i odlazi. I tako dva puta. S prilično neskrivenom porukom da ga ne zanima šta Sarabija ima da kaže.

Izabrane vesti

A da on nema baš poseban ugled u timu svedoči i drugi detalj, Ivan Rakitić je tu u glavnoj roli, nije baš okrenuo leđa Sarabiji, ali se na osnovu gestikulacije sasvim jasno da nije zadovoljan onim što Setjenov pomoćnik priča. I sasvim mu je otvoreno Rakitić sve sasuo u lice.

Uostalom, sam Setjen je već morao da se izvinjava za ponašanje Sarabije, u martu je u javnosti osvanuo snimak pomoćnog trenera Blaugrane kako sa klupe sočno psuje igrače. To se u Barsi ne sme. Tamo su igrači ipak previše dobri da bi prećutali. Pa je Setjen morao da govori i pokuša da smiri situaciju.

Po svemu sudeći, nije mu uspelo, pa se već spekuliše da on sledeće sezone neće biti trener katalonskog giganta. Jer koga Mesi uzme na zub, tamo nema šanse. A već sutra - derbi sa Atletikom. Možda i presudni u borbi za šampionsku krunu.



tagovi

Lionel MesiKike Setjen

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara