Serhio Ramos ©Reuters
Serhio Ramos ©Reuters

Nova nevolja za Zidana: Serhio Ramos ima virus korona

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.04.21. | 11:17

Saopštenjem se oglasio Real Madrid

Pobedom nad Barselonom u El Klasiku Real Madrid je postao najozbiljniji kandidat za prvo mesto Primere. Ide Kraljevima u Ligi šampiona, pošto će ove srede na Enfildu braniti prednost iz prvog meča protiv Liverpula (3:1). Ipak, Zinedin Zidan će u ključnom delu sezone imati velikih problema prilikom sastavljanja defanzivnog bedema.

Kapiten i zaštitni znak svih prethodnih uspeha Serhio Ramos inficirao se virusom korona, zvanično je saopštio Real Madrid.

Izabrane vesti

Sjajni defanzivac već je bio na listi povređenih igrača. On je zadobio povredu u martovskom duelu protiv selekcije tzv. Kosova. Dodatne analize pokazale su da je reč o pucanju lista leve noge.

Očekivalo se da Serhio Ramos uskoro zauzme mesto u timu, ali jasno je da Zidan, posle pozitivnog testa, na njega neće da računa makar tri sedmice. U tom intervalu Madriđani imaju vrlo nezgodan raspored. Čekaju ih, pored meča sa Liverpulom, i vezana gostovanja Hetafeu i Kadizu, te meč sa Betisom u Madridu. Tu je i potencijalno polufinale Lige šampiona.

Dupli problemi Serhija Ramosa nisu jedina Zidanova briga kada je reč o defanzivnoj liniji. Pozitivan na virus korona prethodne sedmice bio je i francuski štoper Varan. Tokom El Klasika povredio se i prinudni desni bek Lukas Vaskez, pa ga je u 43. minutu zamenio Odriozola.



tagovi

Serhio Ramos

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara