Komentari na vest

Nova promena trenera među superligašima: Gaćinović napustio Spartak

I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Ucestalo menjanje trenera je fenomen koji mnogo govori o nasem mentalitetu. Sve sada i odmah ili nikako. Zato nam se liga svodi samo na zvezdu i partizan od kada postoji. Ovi ostali ne znaju ni za sta igraju. Ni jedna liga u evropi nema visedecenijsku dominaciju dva kluba. Uvek se pojave novi klubovi u borbi za titule. Svuda osim ovde.
M

Mop

pre preko 2 godine

A vrte se jedni te isti. Čast izuzecima. Bata Djorina škola hara
M

Milosh92

pre preko 2 godine

Sada će dovesti drugog trenera,a kada taj dobije otkaz opet će vratiti ovog.Ne znam zasto uopste smenjuju čoveka..xD
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Obratite pažnju samo koliko trenera su smenili Partizan i Zvezda od 1945 do danas u odnosu na recimo Liverpul i Mančester Junajted.Stariji su nekoliko decenija ali mnogo manje promena.
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Prelazno rešenje: Nebojša Vučković, kordinator omladinske škole novi šef stručnog štaba Spartaka.
G

Gost❤️❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

Ja bih u ovoj nasoj ligi uveo pravilo da jedan tim u toku jedne sezone ima pravo samo jednom da promeni trenera, svako naredno menjanje trenera povlaci za sobom oduzimanje odredjenog broja bodova. Ovo je smejurija, ja ne znam ni ko koga vodi, posle svakog kola neki tim menja trenera... I onda se pitamo sto nema kvaliteta, pa kad nema kontinuiranog rada nemoze da bude ni kvaliteta.
g

grfgh

pre preko 2 godine

Spradnja od lige i fudbala i onda neko prica kako napredujemo. A fudbal je odraz drzave i drustva u kome zivimo. Sta reci covek ima kvalitet i na stranu to ali odradis pripreme i na pravoj tekmi odes. Ne verejum da je dao ostavku tek tako nego to je uradjeno iz nekog razloga. E sada dolazi verovatno Kiza M. pa to nije slucajno verovatno, jer bi se cekalo jos koje kolo ili ne bi odradio prpreme. Ali posto je i Kiza odjenom ostao bez posla eto prilike da dobije bollje radno mesto. na kraju sta se desava sve isti ljudi rade iz kluba u klub i sta da ocekujemo novo od nekog naseg kluba kada se samo smenjuje 15 trenera istih godinama? Ako nemaju neku drugu mogucnost TSC pre svih bi trebalo da ukazu poverenje Gacinovicu koji bi bio bolje resenje i od ovog Lazetica i Krastajica pre njega. Trebala bi i Vojvodina jer i oni imaju losijeg trenera na klupi, i Cukaricki naravno i ako su na 3 i 4 mestu na tabeli. Ali pre svih TSC koji nikako da dovede ozbiljnog trenera prema ambicijma i mogucnostima kluba. Ugalvnom cirkus se nastavlja sto cemo videti u vremenu pred nama
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Kad Radnički pukne za vikend, nazad u Niš...
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Klub koji može da bude veliki, koji ima uslove za to i koji može da živi od prodaje igrača, ali neverovatno amaterski vodjen! Osrednjost do bola!
S

Statler

pre preko 2 godine

Kakav cirkus.
P

Prozivka

pre preko 2 godine

Kiza Milinkovic novi trener Spaleta!
G

Gostkizaaa

pre preko 2 godine

stize kiza milinkovic
G

Gost41

pre preko 2 godine

Odradi cele pripreme i posle prve utakmice podnese ostavku a ovi iz uprave prihvate? I ko je ovde lud?
G

Gost024

pre preko 2 godine

A doveli gomilu igrača! Komedija!
G

Gost012

pre preko 2 godine

komendijasi!
D

Dexaman

pre preko 2 godine

To je naš fudbal...