Komentari na vest

Nove varnice sa Tuhelom teraju Lukakua iz Čelsija, Konte čeka raširenih ruku, Inter traži novu šansu

G

GostIZMocarta

pre oko 2 godine

@Popaj...vazi, pitacemo sve Gileta, mozda nas zabave njegovi odgovori. Ali, ti tako zesce nepismen, to je jedna zesca tuga:)))))
D

Drvo

pre oko 2 godine

Zar ne trazi Arsenal napadaca vec godinu dana?
t

tečica

pre oko 2 godine

ruku na srce dao je 2 gola na svetskom klupskom prvenstvu pre nedelju dana... ali nekako nije samo on kriv ovde jer mu fale james i chilwell koji su, iako bekovi, glavne napadače snage po krilima i hrane ga loptama
N

N17

pre oko 2 godine

Tottenham ne kupuje igrače od preko 25 godina i sa Abramovičem ne poslujemo. Jednostavno
K

Kleo

pre oko 2 godine

Zbog takvih i slicnih pravila niste osvojili jedan trofej zadnjih 15 godina.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Odlicna su im ta pravila. Trofeje ne osvajaju jer ulazu znacajno manje para,a ne zbog toga.
P

PopajFJ

pre oko 2 godine

Ima jedan tip na ovom portalu sto od maste sve zna zove se Gile i najvise je na vijestima Seria A narocito kada Juve i Milan gube ..On zna zasto je Lukako pricao fino o shinteru on zna i ko ce da mijenja infrastrukturu kluba i ko ima poledjinu da nesto prica ko ce koga da kupi ..Kaze da ce Arapi da kupe shinter i dovedu Lukakua zato se njemu ne igra u Chelsea ..Sve zna pitaj te njega
D

Dachaa

pre oko 2 godine

Nije trebao uopste da napusti Italiju,isto kao i Azar Englesku.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Ako se Tuhel zameri Marini.....
H

Henry Hill

pre oko 2 godine

Engleske novine javljaju da Lukaku neće biti danas u startnih 11, što je u ovom trenutku verovatno i najbolja odluka. Najbolje partije ove sezone su pružali nakon povrede Lukakua protiv Malmea. Mnogo eksplozivnije i brže deluje napad kad on nije na terenu, svako ima svoja kretanja koja seku odbranu i lakše se stvaraju šanse. Dok Tuhel ne nauči kako da ga koristi, nek igra onako kako je uzeo Ligu Šampiona.
H

Hehohi

pre oko 2 godine

Sanse da igrac iz Celzija ode u Totenhem su ravne 0. Roman ce ga radije drzati na tribinama nego prodati Totenhemu. Lukaku je top napadac, ne bi dao toliko golova u karijeri da nije ali ocigledno nije za Celzi jer se ne okrece sva igra oko njega. Prodati ga, mada ne vjerujem da ce ga posle jedne godine prodati. Neko je od engleza napisao super clanak "Celziju nije problem da pametno zaradi novac nego pametno da ga potrosi". Da budes napadac Celzija moras imati to nesto,a to nesto su imali u zadnjig 20ak godina samo Kosta i Drogba. 9 u Celziju je izgleda ogroman izazov
z

zaboravio

pre oko 2 godine

si anelku koji je izdominirao cak i vise nego diego kosta one godine.Anelka se 2010. godini izivivljavao po ligi
D

Darko55

pre oko 2 godine

@zaboravio, Anelka je u sezoni 2009/2010 dao 11 golova na 33 utakmice u ligi, a 2010/2011 svega 6 golova na 32 utakmice. Gde vidis domijaciju? Nikolas je na 125 utakmica u dresu Celsija u Premijer ligi dao 38 golova i nikako nije bio dominantan. Proveri pre nego napises glupost.
d

darenceee

pre oko 2 godine

moj mali nisi gledao kako je igrao ,nije sve u brojkama salah ima bolje brojke od drogbe od anrija i mnogih a nije im do pupka
K

Kosta11

pre oko 2 godine

Nema od ovog nista,lukaku ce ostati u celsiju ni kepa nije otisao isto je skupo placen ne isplati se prodavati za male pare jos bi morao i deo plate da placas a iga za drugi tim.
I

Ijauuuu

pre oko 2 godine

A posle nedelju dana sa Lukakuom je izjavio kako je lakse raditi sa njim i celim timom Celsija nego sa igracima u PSZ-u i evo kako mu se vratilo!Njih dvojica se javno svadjaju, kaze ne zna na koji nacin vise da ga ukljuci u igru...Jednostavno kazes da svaka lopta ide na Lukaku i da se igra oko njega i cao, ne mozes da tvrdis kako si sve pokusao a covek ima 8 dodira za 90 minuta na terenu!
T

TiP

pre oko 2 godine

Daj boze, da ga uvale Totenhemu, decko drugorazredni napadac uvek bio a on ims onaj klasicni nigga trip bahat/nakurcen a bez muda i garizme lik… Ne moze Drogba svako da bude.
G

Gost emisije

pre oko 2 godine

Nema druže ništa od toga. Može samo Kejnu da greje klupu...