Komentari na vest

Nove varnice u Pari Sen Žermenu, Kejlor Navas se javno pobunio: Hoću da branim stalno!

x

xaaxaxxaxaxaxaxeexxe

pre oko 2 godine

Lik je bolji golman od Donaruma ali ce ga naterati da napusti klub verovatno, isto ko i sa realom sto je bilo..mada je i malo mator sada vec ali kontam da ce mozda otici u italijansku ligu u neki top tim tipa inter sta znam ako vec nisu onanu potpisali ne secam se sad tacno
K

Kleo

pre oko 2 godine

Ovaj Poketino je klasican mekusac koji nema onu stvar da prelomi ko je prvi golman, nego kao nesto balansira izmedju njih dvojice da ne naljuti nijednog, i naravno dobije kontraefekat.

Kukaa

pre oko 2 godine

Navas je ozbiljna klasa od golmana. Ali danas je bitnije da si princeza na TikToku i instagramu nego da si igračina. Gde god da ode i ko god da ga uzme ni malo neće da pogreši. Ima godina on ali ima još sezona na top nivou
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Navas je bolji golman od Donarume i logicno da hoce da branj
S

Sladjann

pre oko 2 godine

Kako moze po trofejima se porediti sa sentjetjenom......nebo i zemlja,misle da imaju para pa kao nešto osvajaju,a PSŽ bez para borio bi se za opstanak!!!
B

Barse bez para

pre oko 2 godine

Real bez para,Bajern bez para itd. Sta bi bilo kad bi bilo
G

Gost13

pre oko 2 godine

Pa? Dečko je u pravu. Donaruma je za klasu lošiji od njega. Pritom o ovog čoveka nema ko se nije ogrešio. Prvo Real, kojima da ga nije bilo ne bi videli dve od one 3 titule u LŠ, a ni PSŽ ne bi video finale preprošle godine bez njegovih odbrana.
G

Gost5544

pre oko 2 godine

Skoro kao da je obaveza golmana da brani dobro.
M

Mop

pre oko 2 godine

Pa valjda tome služe golmani. Da brane dobro pogotovu sa ovim platama. Kejlor svoju platu i više nego pošteno zaradjuje