©Mozzart Sport
©Mozzart Sport

Novi dresovi za nove šampione iz Temerina!

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.08.21. | 09:18

"Hvala kompaniji Mozzart na donaciji dve garniture opreme, koje će mladim nadama mnogo značiti u daljem radu i napretku", kaže Branislav Pilić

Više od 6.000 sportista, 200 klubova, 10.000 kompleta opreme… Kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione”, kompanija Mozzart se trudi svake nedelje da obraduje niželigaške klubove, a humanitarni karavan nastavljen je u Vojvodini.

Fudbaleri TSK-a iz Temerina dobro su startovali u Novosadskoj ligi i za vikend zabeležili pobedu nad Jedinstvom (2:1), a klub ima velike planove u narednom periodu, pre svega u radu sa mlađim kategorijama.

Izabrane vesti

"Hvala kompaniji Mozzart na donaciji dve garniture opreme, imamo samo reči hvale za ovu akciju. Klubovima iz nižih rangova mnogo znači bilo kakva pomoć, a mi ćemo ove dresove iskoristiti da opremimo naše mlađe kategorije. Verujemo da će im oni mnogo značiti u daljem radu i napretku", poručio je Branislav Pilić, iz FK TSK Temerin.

Od početka akcije 2016. godine, Mozzart je podelio oko 10.000 kompleta opreme, a klubovi dobijaju po dve garniture dresova koje im donose uzvišen osećaj u niželigaškim borbama. Od Apatina do Leskovca, od Loznice do Bora, širom centralne Srbije… ovi dresovi su bili talični za mnoge sportske kolektive, koji su od “betona” stizali do višeg ranga takmičenja.

Pogledajte kako se tokom godina razvijala akcija:



tagovi

Mozzartnovi dresovi za nove šampione

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara