Stolica i Sretenović (© MN Press)
Stolica i Sretenović (© MN Press)

Novi izgled stručnog štaba Partizana: Luka Jevtović trenira Marka Jevtovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.06.22. | 18:24

Ilija Stolica dovodi četvoricu saradnika

Dobio je Partizan trenera u liku Ilije Stolice, a naslednik Aleksandra Stanojevića na klupi crno-belih će u Humsku ušetati sa trojicom bliskih saradnika, čime će se značajno promeniti izgled stručnog štaba u odnosu na period od minule dve sezone.

Javnosti možda najtraktivniji jeste dolazak Luke Jevtovića. U pitanju je analitičar koga je šira publika mogla da upozna po stručnim komentarima tokom Mundijala u Rusiji, u specijalizovanim emisijama na RTS-u, inače momku koji redovno prati Stolicu s kojim je sarađivao i u drugom klubovima. Luka će biti zadužen za analizu kako rivala Parnog valjka, tako i pojedinačnih izdanja aktuelnog kadra. Među njima i rođenog brata, jer se zimus u Humsku vratio centralni vezni Marko Jevtović, što znači da ćemo imati specifičnost da Luka Marku bude trener.

Izabrane vesti

Dolazak Ilije Stolice znači i rokadu na poziciji trenera golmana. Dugogodišnji učitelj Partizanovih čuvara mreže, Nemanja Jovšić će verovatno biti raspoređen na neko drugo mesto u klubu, jer novi šef stručnog štaba sa sobom dovodi Miljana Vesića, s kojim je radio u Voždovcu, Vojvodini, Olimpiji i mladoj reprezentaciji Srbije. Osim njega, u Partizan će doći i Goran Sretenović, takođe veran pratilac Stolice prilikom prethodnih angažmana, još od vremena kad su radili u U15 selekciji državnog tima.

Četvrti čovek koga dovodi Stolica je Predrag Božić iz Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, uz napomenu da njegov angažman neće biti stalan, već će s vremena na vreme biti uz prvi tim.

U Partizanu bi narednih dana tek trebalo da reše statuse Igora Duljaja, Strahinje Pandurovića, Lazara Tomića, da se vidi ostaju li i dalje članovi stručnog štaba ili ne.


tagovi

FK PartizanIlija Stolica

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara