Novi kapitalac za Al Ahli: Potpisao i Kesi za platu od 60.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.08.23. | 22:31

Peto zvučno pojačanje za klub iz Džede

Velikim potpisima u Al Ahliju nema kraja. Novi kapitalac kluba iz Džede je Frank Kesi!

Posle Rijada Mareza, Eduarda Mendija, Roberta Firmina i Alana Sen Maksimana, Al Ahli je overio novo zvučno pojačanje za sezonu u kojoj će ciljevi nesumnjivo biti najviši. Posle odrađenih lekarskih pregleda u Francuskoj, Kesi se zaputio ka Džedi kako bi definitivno zatvorio transfer.

Izabrane vesti

Barselona je na ovom poslu lepo zaradila, čisto 12.500.000 evra posle ravno godinu dana saradnje koja se završila osvajanjem titule prvaka Španije.

Želeo je Kesi Premijer ligu, bio mu je prioritet da nastavi karijeru u Evropi. Pominjao se i povratak u Italiju kao mogućnost, na kraju je dobio Saudijsku Arabiju, ali daleko od toga da je nezadovoljan, jer će zaraditi brdo para. Mnogo više nego što bi verovatno bilo gde u najjačoj ligi na svetu.

Kako se nezvanično pominje, Kesi je utrostručio primanja u odnosu na ona koja je imao u Barseloni. Pod uslovom da je to tačno, u Al Ahliju ga čeka vrtoglavih 60.000.000 evra neto za tri godine! Da ti pamet stane...

Kesi je u Barsu stigao prošlog leta iz Milana kao slobodan igrač. Odigrao je 43 utakmice i postigao tri gola. Ono što je najvažnije – osvojio je šampionsku krunu i sa mirom otišao dalje.


 


tagovi

BarselonaFrank KesiAl Ahli DžedaLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara