Prazan stadion u Novom Pazaru (©Starsport)
Prazan stadion u Novom Pazaru (©Starsport)

Novi Pazar četiri meča bez publike kao domaćin, Partizan bez podrške na četiri gostovanja

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.08.21. | 15:19

A tu su i novčane kazne

Tribine su morali da napuste navijači Partizana, ali je veći deo ceha zbog loše organizacije meča platio Novi Pazar. Klubiz grada sa Jošanice će zbog izgreda na utakmici sa beogradskim crno-belima naredne četiri utakmice kao domaćin igrati bez prisustva publike, presudila je danas Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Pazarti su takođe kažnjeni i novčano, sa 500.000 dinara

Izabrane vesti

Nije se ipak provukao ni Partizan, koji neće moći da organizovano vodi navijače na naredna četiri gostovanja, a pride će klub u kasu FSS morati da uplati 200.000 dinara.

Mada ostaje da se vidi kako će ova odluka biti sprovedena u delo, jer nije baš lako sprečiti navijače da kupe ulaznice za delove tribina koji nisu predviđeni za gostujuće pristalice.

Kako se navodi u obrazloženju kazne, navijači oba kluba su kažnjeni zbog uvreda na osnovu verske ili etničke pripadnosti, sa elemtnima netrpeljivosti.

Pazarcima se na teret stavlja i nedozvoljeno korišćenje pirotehnike (bakljada), kao i ubacivanja na teren raznih čvrstih predmeta, od upaljača i olovaka, preko kovanica i plastičnih flašica, sve do jedne polomljene stolice. U 42. minutu su tako pogodili igrača gostujuće ekipe, a u 63. i domaćeg fudbalera, kao i četvrtog sudiju.



tagovi

Disciplinska komisija FSSFSSFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara