(©MN Press)
(©MN Press)

Novi Pazar doveo golmana iz Gornjeg Milanovca

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.06.23. | 15:16

Nikola Mirković potpisao za plave

Pazarci si krenuli da pakuju ekipu za Mozzart Bet Superligu 2023/24 i počeli su od golmana. Konkurenciju za mesto između stativa pojačaće Nikola Mirković, koji je prošle sezone branio za Metalac iz Gornjeg Milanovca u Mozzart Bet Prvoj ligi.

U najjačem srpskom rangu čuvao je gol subotičkog Spartaka u dva mandata, Rada i Napretka, a nastupao je još za požarevački Mladi radnik, Zvijezdu iz Gradačca u Bosni i Hercegovini, grčki Atromitos, danski Sonderjiske, Budućnost iz Dobanovaca i Mladost GAT.

Izabrane vesti

Iskusni Mirković boriće se za mesto između stativa sa mladim reprezentativcem Srbije Lazarom Slavkovićem i tek svršenim omladincem Alminom Kahrimanovićem, koji su po martovskom napadu grupe navijača na Filipa Kljajića i odlasku sjajnog kapitena čuvali mrežu Plavih u finišu minule sezone.

Sva trojica će se u ponedeljak od 17.00 pojaviti na Atletskim stadionu na prvom okupljanju pod komandom novog šefa Dragana Aničića, čiji stručni štab kompletiraju Nenad Mijailović, Ivica Milutinović i trener golmana iz prošlog saziva Suad Prtinac.

Osim njih, izvesno je da će na prozivku doći i dosadašnji prvotimci Slobodan Rubežić, Miljan Momčilović, Danko Kiković, Nikola Bogdanovski, Nenad Gavrić, Semir Alić u procesu oporavka od teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata, ali i Mitar Ergelaš, kojeg će Čukarički ustupiti Pazarcima i u narednih 12 meseci.

Biće tu i nekoliko dečaka sa superligaškim minutima u takmičarskoj 2022/23 poput Kemala Koničanina, Adetunđija Rasaka Adešine, Ibrahima Fijuljanina, Hamze Bronje, kao i još jedan Nigerijac iz omladinskog pogona Tohib Bamigboj...


tagovi

Nikola MirkovićFK Novi PazarMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara