Novi Pazar doveo Zvezdinog beka

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.06.23. | 11:38

Uroš Lazić posle Surdulice karijeru nastavlja na obalama Jošanice

Shodno najavama klupskih čelnika između dve sezone u Mozzart Bet Superligi, Pazarci u svojim redovima žele što više mladosti, pa su poslednju liniju pojačali Urošem Lazićem i čini se zatvorili priču kada je u pitanju pozicija desnog beka.

Posle dvojice momaka iz Partizanove fudbalske škole, Sava Arambašića i Dragana Bojata, pokazali su u dolini Jošanice i Raške da nisu gadljivi ni na kadar Crvene zvezde, u kojoj je Lazić fudbalski prohodao.

Izabrane vesti

Dvadesetogodišnji fudbaler, koji je čelnicima Novog Pazara bio interesantan i zimus, u osnovi pokriva desnu stranu terena, s akcentom na defanzivu, ali kroz ne tako dugu seniorsku karijeru potvrdio je da može da odgovori praktično svim odbrambenim zadacima.

Mladi Zvezdin izdanak trebalo bi da stigne na Džaizkoin arenu u večernjim satima, kada bi trebalo da budu ozvaniči dogovoreni okviri međusobne saradnje na pola godine. S obzirom da Lazić ima ugovor sa crveno-belima do kraja juna 2025, pozajmica je jedino realno rešenje.

Lazić je i u minulih šest meseci bio pozajmljen, ali Radniku iz Surdulice. Na jugu Srbije, u Pčinjskom okrugu, itekako je doprineo opstanku u društvu najboljih. Nastupio je na 17 utakamica u elitnom domaćem takmičenju, uz dva plej-aut meča protiv Grafičara (1:1, 2:0), u kojem je ranije ostavio dubok trag, kao i u Kupu Srbije protiv Čukaričkog (0:1).

Nema sumnje da ja novi šef struke Plavih Dragan Aničić dobio vredno pojačanje, sa reprezentativnim pedigreom. Lazić je igrao za mlađekadetsku, kadetsku i omladinsku, a sada član mlade selekcije Srbije.


tagovi

FK Novi Pazar

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara