Dragan Radojčić (©Starsport)
Dragan Radojčić (©Starsport)

Novi Pazar mora da traži novog trenera: Radojičić podneo ostavku posle poraza od Kolubare

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.02.22. | 16:56

Težak poraz naterao šefa struke Pazaraca da digne sidro

Fudbaleri Novog Pazara pretrpeli su poraz u 23. kolu Superlige na svom terenu od Kolubare (1:2). Odmah posle susreta na konferenciji za medije šef struke Pazaraca Dragan Radojičić podneo je ostavku.

Pazarci su posle neuspeha u sudaru sa timom iz Lazarevca pretposlednji na tabeli sa samo 17 bodova. Radojičić, koji je u klub stigao sredinom oktobra, a potom u decembru i produžio saradnju do kraja godine, istakao je da dalje nije mogao da ostane na klupi tima.

Izabrane vesti

"Teško mi je zato što sam želeo sve najbolje, dao sam sve od sebe za ovaj kluba, to znaju i svi koji su sa mnom sarađivali, međutim, ovo ovako ne ide dalje. Ovoga momenta podnosim ostavku na mesto šefa stručnog štaba", rekao je Radojičić.

Fudbaleri Novog Pazara su prvi deo sezone okonačali na 14. mestu na tabeli, a sa Radojičićem su u prvih devet utakmica osvojili 10 bodova. Međutim, na startu prolećnog dela najpre su izgubili od Metalca, a danas i od Kolubare pred svojim navijačima.

"Nije funkcionisalo kako treba, neke stvari su se izdešavale od samog kraja prvog dela sezone, kada je trebalo da krenemo gore, krenuli smo dole u ove dve utakmice. Ostavljam ekipu maksimalno pripremljenu, da neko dođe sa idejom i pokuša da ostavi Novi Pazar u Superligi, što sam ja imao nameru, ali nisu stvari išle onako kako treba. Igrali smo dve utakmice pod ogromnim pritiskom, izgubili na kući i na strani, a pre prolećnog dela smo izgubili samo od Partizana. Ne ide više ovako, bolje sada kada ima još vremena, tu je i plej-aut. Neka dođe neko sa novom idejom, želim mu od srca da ostavi tim u ligi", dodaje Radojičić.

Interesantno je da je sezonu počeo upravo u redovima Kolubare, ali da je posle sat-dva kasnije smenjen. Pred početak drugog dela takmičarske godine je praktično "ukrao" timu iz Lazervca pojačanje iz Crvene zvezde u vidu Ibrahima Mustafe, ali ni to nije pomoglo da se ostvare željeni rezultati, pa je Radojičić odlučio da napusti ekipu.

"Želim da se zahvalim na velikoj podršci koju sam imao. Nijedan zvižduk nisam dobio. Imao sam sjajan prijem, sjajnu komunikaciju sa navijačima. Dobio sam i transparent koji mi je izuzetno drag, to je nešto što svaki trener može samo da poželi. Njima i igračima moram najviđe da se zahvalim na svemu. Mnogo mi je teško, što je i normalno jer ovaj posao radim sa 200 odsto svojih mogućnost, dajem sve od sebe. Nije išlo, bolje na vreme da ovo uradimo", zaključio je Dragan Radojičić.


tagovi

FK Novi PazarDragan Radojičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara