Novi Pazar na Zvezdu bez Ljajića i Šćepovića?

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.24. | 16:41

Zadnja loža muči dvojicu bivših reprezentativaca Srbije

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Pazarci su mnogo očekivali od gostovanja u Pančevu, kojim su nastavili zacrtani evropski pohod. Na kraju su dobili bod, radno subotnje veče zbog pisanja saopštenja u znak protesta protiv arbitraže Ivana Stamenkovića i izbora delilaca pravde od predsednika Sudijske komisije u Fudbalskom savezu Srbije Dejana Santrača.

Izabrane vesti

Dobili su i glavobolju, a razlog su povrede Adema Ljajića i Marka Šćepovića. Eks Partizanovci napustili su teren Sportskog centra Mladost još u prvom poluvremenu, što je i te kako uticalo na tok i sprovođenje zamisli šefa struke Plavih Igora Matića. Šćepović je već u 16. minutu ustupio poziciju u špicu Marku Obradoviću, dok je umesto Ljajića od 36. minuta zaigrao Sead Islamović. Pre svega je gostima u Pančevu nedostajao Ljajić, s obzirom da najbolji pojedinac jeseni u Mozzart Bet Superligi igri Pazaraca na polovini protivnika donosi taj sloj patine.

Zvaničnih informacija o stanju povrede dvojice fudbalera još uvek nema. Zna se samo da je kod obojice u pitanju zadnja loža, koja je Ljajiću pravila probleme i u finišu jesenje polusezone. Dodatna snimanja u Beogradu pokazaće da li su u pitanju istegnuća ili rupture, te da li će i koliko Ljajić i Šćepović pauzirati.

Kako trenutno stoje stvari, teško je verovati da će Matić naredne subote, kada Novi Pazar u 21. kolu Mozzart Bet Superlige pred praznim tribinama dočekuje Crvenu zvezdu, biti u mogućnosti da računa na dvojicu bivših reprezentativaca Srbije. A onda pada i vrednost pazarskih "akcija" pred u subotnji derbi...


tagovi

Adem LjajićMarko Šćepović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara