Marko Šćepović (©MN Press)
Marko Šćepović (©MN Press)

Novi Pazar ne staje! Stigao i Marko Šćepović

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.09.23. | 12:26

Pazarci doveli još jedno dobro poznato ime srpskog fudbala

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara/

Novi Pazar je posle Sejdube Sume i Adema Ljajića angažovao još jednog bivšeg igrača Partizana i poznato ime domaćeg fudbala. Reč je o 32-godišnjem napadaču Marku Šćepoviću, s kojim je po saznanjima Mozzart Sporta postignut dogovor da dres Plavi nosih do kraja sezone.

Izabrane vesti

Šćepović je kraj Jošanice stigao iz španskog trećeligaša Luga, a prethodno je igrao dve sezone za kiparsku Omoniju.

"Stigao je novi bombastični napadač, Marko Šćepović (191cm), u FK Novi Pazar! Ovaj momak, poznat po svojim golgeterskim veštinama, dolazi pravo iz Španije, tačnije FC Luga, da osvoji srca naših navijača. Sa više od 125 golova u renomiranim ligama Španije, Turske, Srbije, Mađarske, Grčke i Kipra, i sa nekoliko šampionskih titula u svojoj torbi, Šćepović je pravo pojačanje koje smo čekali", navodi se u objavi Novog Pazara na Instagramu.

Podsećaju Pazarci da je Šćepović igrao u Olimpijakosu, Majorki, Tereku, Muskornu, Fehervaru, Rizesporu, Buriramu te, kao što smo naveli, Omoniji i Lugu i ističu da njegovim dolaskom zatvoren prelazni rok Novog Pazara za ovo leto.

"Sada je Šćepović spreman da trese mreže u našem dresu i donese nam nove radosti. Uprava kluba je zatvorila prelazni rok sa ovim izvanrednim pojačanjem", piše u saopštenju kluba.



tagovi

Marko ŠćepovićFK Novi PazarMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara