Novi Pazar vodi Neško Milovanović

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.02.19. | 14:31

Zadatak novog šefa struke je očuvanje PLS statusa kluba

Čelnici Novog Pazara su po drugi put u svojoj bogatoj istoriji angažovali Neška Milovanovića kao prvog trenera. Mlađi od braće Milovanović je prvi put na klupu Pazaraca seo 2017. godine kad je takođe imao delikatan zadatak. Neško će i sada pokušati da sačuva ekipu u Prvoj ligi Srbije. 

Novi Pazar je fudbalski grad, klub predvode zaljubljenici u fudbal, a klub im je svetinja. Igrači Novog Pazara moraju da budu svesni ko je sve nosio ovaj dres, ko je bio kapiten kluba…Nije ovo nemoguća misija, Pazar može i mora da ostane u društvu prvoligaša. To je zadatak koji je postavljen pred nas”, kaže za Mozzart Sport Čačanin Neško Milovanović.

Izabrane vesti

Pazar je poslednji na tabeli. Ima sedam bodova i veoma težak zadatak je pred vama.
“Nikad se nisam plašio izazova. Kad sam zaključio igračku karijeru vodio sam mnoge timove u Srbiji, Polet Ljubić, milanovački Metalac, lučansku Mladost, kragujevački Radnički, Radnik iz Surdulice, Vršac…Nigde i nikad nije bilo lako.Večeras ponovo preuzimam Novi Pazar sa namerom da ostvarimo cilj. Situacija će biti jasnija danas kad stignem u klub”, zaključio je optimistički trener Neško Milovanović koji je tokom igračke karijere nastupao za Borac, Milicionar, Obilić, Radnički, Baltimor, Šangaj, Levski, Lokomotivu…Sa bugarskim klubovima postao je šampion naših suseda.

PIŠE: Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com
FOTO: Star Sport 


tagovi

Neško MilovanovićFK Novi PazarPLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara