Komentari na vest

Novi potpis na Marakani: Gordić stopama Pavkova, Ivanića i Erakovića

L

Logika

pre preko 2 godine

Kada ne znaš da dovedeš dobrog igrača, onda produžavaj ugovore sa onim što imaš 🤔🤔🤔
T

TzT

pre preko 2 godine

Slazem se potpuno usiljeno i bez potrebe.
G

Gost1978

pre preko 2 godine

sto bar ne prodaju onog mijovica sa blagajne hahha
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Talentovan, mlad golman, ima i visinu 1,93m. Treba mu pružiti šansu, posebno jet je Zvezdino dete. Sledeće sezone bi mogao biti prvi golman, dok u ovoj kao bonus treba da brani bar 15-ak utakmica.
G

Gostioničari

pre preko 2 godine

Zvezdi je potrebna duža klupa zbog igranja na tri fronta. Ali mislim da ne bi trebalo gomilati igrače u veznom redu, već dovesti dva kvalitetna igrača na bekovskim pozicijama. Nije tačno da ih nema, samo bi trebalo da se plate. Ne možeš za igrača sredine terena plaćati obeštećenja (poneke i nerealna), a čekati godinama da se pojavi neki bek koga bi uzeo bez obeštećenja. Zvezda mora platiti i kupiti bekove. Moderne, brze, koji igraju u oba pravca.
K

Koma

pre preko 2 godine

Sve se slažem, ali srpskih bekova nema, a mesto stranca se čuva za ofanzivu. Ni reprezentacija nije baš sjajna na toj poziciji, a kamoli klubovi. Najbolje rešenje je da se dovede neko iz omladinske škole i da menja Rodića na svim utakmicama osim Evrope, derbija, Vojvodine i još par jačih ekipa.
L

LL

pre preko 2 godine

Samo jedna ispravka. Sanogo je posle isteka pozajmice potpisao na 2.5 godine do leta 2023. godine, tako da nije tacno da mu ugovor istice ovog leta.
t

tempo

pre preko 2 godine

Šta će nam on kada ni Popović ne može da brani.
G

Gost1233467

pre preko 2 godine

Sanogu obavezno produžiti ugovor.