Nikola Maksimović (©Reuters)
Nikola Maksimović (©Reuters)

Novi preokret na pomolu: Maksimović bi da ostane u Napoliju

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.05.21. | 15:10

Čeka se reč novog trenera Spaletija

Šest meseci su brujali italijanski mediji kako će Nikola Maksimović na kraju sezone napustiti Napoli jer mu ističe ugovor, a novi neće da potpiše jer nije zadovoljan uslovima.

Istovremeno su žestoko kritikovali srpskog štopera, tvrdeći da se, ljut zbog situacije, ne trudi dovoljno i da igra ispod svih očekivanja.

Izabrane vesti

Pisalo se i da ga traže Inter, Roma, bila je „sigurica“ za Everton kod Karla Ančelotija, a sada odjednom – preokret. Sada bruje Italijani da bi Maksimović mogao da ostane u Napoliju. Štaviše, da se nada da će ostati.

Šta se promenilo? Maksimović, navodno, veruje da bi novi trener Lučano Spaleti mogao da mu izboksuje bolji ugovor, ako bude sugerisao gazdi Aureliju de Laurentisu da mu je Nikola potreban za narednu sezonu. Prethodni trener Đenaro Gatuzo to nije uspeo jer ni sam nije bio u dobrim odnosima sa predsednikom.

Dalje, priča oko Evertona je odjednom otihnula, a ugledni napuljski novinar Luka Čerkione je objasnio šta se, po njegovim saznanjima, dogodilo.

Karlo Ančeloti je obećao Nikoli Maksimoviću platu od 3.500.000 evra po godini ako dođe u Everton. Trebalo je da štoper potpiše ugovor na tri godine. Posao je propao zato što Ančelotiju nije najbolje išlo u Engleskoj i više nije imao snagu da izgura ceo posao“, rekao je Čerkione.

Dakle, saga oko Nikole Maksimovića se nastavlja...


tagovi

Nikola MaksimovićNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara