Komentari na vest

Novi problem za Stankovića: I Sanogo pozitivan na koronu

V

Voip

pre oko 3 godine

Ne razumem kako klub nije obezbedio vakcine za svoje igrace? Isto vazi i za KK.
G

Gost111

pre oko 3 godine

Ma kakav problem kad su tu Elvis,Laki Lu,grobar cokot i ostala bratija

Aha

pre oko 3 godine

Kako to da samo Zvezdini igraci i u fudbalu i u kosarci pozitivni na koronu,a u partizanu niko ili ako je neko zarazen to prodje za 3 dana do sl.meca.U kosarci prvo Lojd nije igrao mesec dana skoro zbog korone,posle nam 5 igraca bilo zarazeno,sad Falko i Falcineli,danas Sanogo,mene zanima jel se igraci partizana testiraju? Ili to kod njih traje nekoliko dana samo kad je igrac zarazen kao Markovic sto je bio samo 3 dana.
D

Djape i

pre oko 3 godine

Bio je Markovic pozitivan tri dana
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Steta za Sanoga, igra vrhunski trenutno, prava steta.
e

ecka siti

pre oko 3 godine

Interesantno. . . Ne samo da u Srbiji postoji tim koji nesme da izgubi niti jedan bod(i ima najduzu seriju pobeda u svetu),nego isti taj tim nesme da ima niti jednog pozitivnog na kovid u trenucima kada ceo svet pati od toga. . .
B

Brane74

pre oko 3 godine

Mislis na Kangu i Ivanica pred prosli derbi...ili sada Sanoga, Falka , Falcinelija a bice ih jos....za mir u kuci kako se kaze
G

Gost13

pre oko 3 godine

Opet isto, pred derbi opet zaraženih hiljadu. Pa recite lepo dolaze skauti, mora Velja selja i Njegoš da igraju i ćao.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Živeo DR. BRANIMIR NESTOROVIĆ. Čovek je sve objasnio. Neće gamad da ga puste na režimske televizije da svi čuju o čemu se radi. Ne možeš ti idiotima da objasniš koji ne vide dalje od nosa. I koji veruju u sve što čuju na tv. SZO I GLOBALISTIČKA MAFIJA.
G

Gost111

pre oko 3 godine

Dr je vrhunski deciji pulmolog i neopevana budala i antivakser. Od prvog pojavljivanja i sprdanja sa koronom,do nevestog izvinjavanja da je hteo da ohrabri narod. On je jedan od onih "svi su krivi,nisam ja kriv", onih "dali mu u bolnici pogresnu inekciju" ili konkretno kod pomenutog Dr. kriva je vakcina sto mu je neko u porodici bolestan. Notorna laz. Zahvaljujuci vakcinama neke veoma smrtonosne bolesti su skoro iskorenjene,ali uvek se nadju raznorazne budale sa teorijama zavere,cipovima,spijuniranjem i slicnim budalastinama.
@

@Dzabe (tebi pricati)

pre oko 3 godine

kad si glup pa verujes Nestorovicu. Kad neko tvoj ne daj boze umre od korone hoces i dalje da lupetas gluposti ?
S

Saleks

pre oko 3 godine

Sanogu brz oporavak želim, veliki je ovo hendikep za nas, a istovremeno nek nam je Bog u pomoći sa Petrovićem.
I

Izolacija

pre oko 3 godine

Ako mi ne mozemo da dobijemo ove mucenike onda nam ne treba titula,pa patlidzan je na takve tekme padao al mi nismo oni,sredite interfejs poruka ne vidim sta kucam uopste,sjeb.ste sajt bre
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Bitno da samo u partizanu nema korone, oni su uplatili antivirus. Za njih je korona na odmoru, kako u kosarci tako u fudbalu. Neka upadne neko kod njih i neka i testira na prepad, kada sami nista ne prijavljuju.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Zar nije Zdjelar bio pozitivan?
J

Jagnjilo

pre oko 3 godine

Meni je zao ovih fudbalera koji su na prevaru ubaceni u cirkus zvani kurona.Ljudima nije nista a pauziraju samo jer je neko smece od testa pokazalo da su pozitivni a koji im je nametnut da rade pred svaku utakmicu.
T

Tupson

pre oko 3 godine

Mnogo ti znaš stručnjak.
B

Brane74

pre oko 3 godine

Tupsone bas si tupson
B

Brane74

pre oko 3 godine

Tito partija...stafeta mladosti, JNA