Florentino Perez, Raul i Emilio Butragenjo (©Reuters)
Florentino Perez, Raul i Emilio Butragenjo (©Reuters)

Isplivao Perezov snimak koji će da napravi frku: Raul i Kasiljas dve najveće prevare u istoriji Reala

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.07.21. | 10:07

Duhovi prošlosti proganjaju predsednika Reala

Godina je 2006. Leto. Florentino Perez je nekoliko meseci ranije objavio nameru da se povuče sa predsedničke funkcije u Real Madridu. Iz kluba je već otišao, što mu je izgleda dalo apsolutnu slobodu da pljune na dve Realove legende - Raula Gonzalesa Blanka i Ikera Kasiljasa.

18.00: (7,25) Riga (4,40) Malme (1,40)

Izabrane vesti

Samo su prisutni mogli da čuju šta Florentino Perez u tom momentu misli o dvojici velikana u nastajanju. I ta tajna strogo je čuvana 15 godina. Danas je španski list Konfidensijal izašao u javnost sa tvrdnjom da je stigao u posed audio-snimka na kojem se čuje kako Perez gazi po dvojici vrsnih fudbalera, što je na Iberijskom poluostrvu napravilo pometnju.

“Kasiljas nije golma za Real Madrid, šta želite da vam kažem. Nije i nikad neće biti! On je velika greška ovog kluba. Imate one koji ga obožavaju i one koji žele da ga vole, koji bi da pričaju s njim... Ne znam. Toliko ga brane, a on je jedna od dve najveće prevare u istoriji Reala. Druga je Raul“, navodno se čuje na pomenutom audio-snimku koji je objavio Konfidensijal.

Perez je ove reči izgovorio, dakle, nedugo pošto je napustio Real. A, kako list tvrdi, španski biznismen je iz Reala te 2006. godine otišao zbog – Raula!

“I Raul i Kasiljas su užasno sebični ljudi. Nikada ne možeš da računaš na njih, a ko god se uopšte ponada da može da računa na njih – grdno se prevario. Jednostavno te ostave da ležiš u blatu, što je ludo. Oni su užasni igrači“, piše se da je Perez i ovo takođe izjavio, uz optužbe da je Raul pokušao da uništi klub tih godina i da je upravo drugi najbolji strelac u istoriji Reala jedan od razloga zašto je napustio predsedničku funkciju te 2006. godine.

Kasiljas i Raul su kasnije otišli iz Reala, ali zanimljivo je da je Florentino Perez obojicu podržao da se vrate u klub pošto su završili karijere. Raul je danas trener Kastilje i jedan od budućih kandidata za klupu prvog tima, dok je Kasiljas čak postao jedan od Perezovih savetnika i ljudi koji su po funkciji ispod Borda direktora i najviših instanci.

Svima je sada, naravno, intrigantno pitanje - otkud to da sada, posle deceniju i po, ispliva ovakav snimak u javnost?



tagovi

Raul GonzalesFlorentino PerezIker KasiljasReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara