Foto: Starsport
Foto: Starsport

Novi superligaški otkaz: Rastali se Radnički i Radenković

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.11.21. | 15:13

Još jedan trener završio epizodu u srpskoj eliti

Trenerski posao u Superligi odavno je zanat veoma neizvesne sudbine u prilog čemu govore veoma česte rotacije na klupama članova srpske fudbalske elite, a burnoj polusezoni na izmaku doprineo je novi rastanak. Naime, nakon sedam uzastopnih poraza Radnički iz Kragujevca rastao se sa Vladimirom Radenkovićem.

Izabrane vesti

"Posle serije loših rezultata uprava Radničkog 1923 i šef stručnog štaba doneli su odluku da sporazumno raskinu ugovor. Vladimiru Radenkoviću želimo sreću i uspeh u nastavku karijere", navedeno je u klupskoj objavi.

Radenković je u Kragujevac stigao u junu 2021. godine, a tim sa stadiona Čika Dača vodio je u 17 zvaničnih duela uz učinak od četiri pobede, dva remija i jedanaest poraza. Mladom strategu ovo je bio prvi samostalni angažman pošto je prethodno obavljao funkciju pomoćnika. Trenerski zanat počeo je da peče uz Tomislava Sivića u mađarsokom Diošđeru, a potom je razvojni put nastavio uz Ivana Vukomanovića u Slovanu iz Bratislave i Apolonu iz Limasola.

Kragujevčani posle 16 kola imaju 14 bodova, a prvi izazov bez dosadašnjeg šefa stručnog štaba očekuje ih nakon reprezentativne pauze na gostovanju Spartaku iz Subotice.



tagovi

Vladimir RadenkovićRadnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara