(© instagram.com/fktrayal1933ks)
(© instagram.com/fktrayal1933ks)

Novi trener Trajala Nikolić na velikom ispitu: Raduje me utakmica protiv Grafičara, idemo na pobedu

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.09.22. | 18:31

"Bićemo kompletni i moći ćemo na pravi način da se odmerimo sa najkvalitetnijom ekipom u ligi", rekao je Milan Nikolić

Priliku da debituje na klupi Trajala Milan Nikolić će imati protiv lidera na tabeli Mozzart Bet Prve lige, beogradskog Grafičara (subota, 16:30), ekipe koja je sezonu počela bez poraza. Gumari traže izlazak iz male rezultatske krize, s obzirom da su u prethodna tri kola uzeli samo bod, ali igra koju su i u tim susretima pružili daje mesta za optimizam u Kruševcu da u gostima mogu napraviti veliki uspeh.

Izabrane vesti

"Bez sumnje, Grafičar je najbolja ekipa u Mozzart Bet Prvoj ligi. Ništa neobično da nemaju nijedan poraz. Spoj su mladosti i iskustva, imaju mnogo omladinskih reprezentativaca, kao i neke bivše igrače Crvene zvezde. Nekoliko meseci već ne znaju za neuspeh. Mi moramo da budemo fokusirani na sebe, pre svega u taktičkom smislu, momci treba brzo da usvajaju nove zahteve. Mene utakmica jako raduje, posebno što ćemo biti kompletni i moći na pravi način da se izmerimo s najkvalitetnijom ekipom u ligi. Radimo odlično i uvek idemo na pobedu", reči su novog trenera Trajala.

Fudbaler Ilija Matejević je takođe vrlo optimističan.

"U svlačionici vlada pozitivna atmosfera i sve vreme imamo pravu energiju u ekipi. Grafičar je mlad sastav sa par iskusnih igrača koji su napravili odlične karijere. Nisu slučajno tu gde jesu na tabeli. To treba da nam da motiv, a ne da pravi pritisak. Svi volimo da igramo jake mečeve. U Beogradu moramo da se koncentrišemo na naše zadatke i probamo da se vratimo kući s tri boda", rekao je Matejević.



tagovi

TrajalGrafičarMozzart Bet Prva liga SrbijeMilan Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara